AK Partili Dağ'dan CHP'ye terörist gazeteci tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Mersin'de polisevi saldırısını gerçekleştiren teröristin CHP'nin hazırladığı "Tutuklu Gazeteciler Raporunda” yer almasına tepki gösterdi.

GİRİŞ 28.09.2022 11:12 GÜNCELLEME 28.09.2022 11:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP tarafından hazırlanan ’ Tutuklu ve Hükümlü Gazeteciler ‘ Raporuna sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Dağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"CHP'nin hazırladığı "Tutuklu Gazeteciler Raporunda” polisimizi şehit eden Dilşah Ercan adlı terörist tutuklu gazeteci olarak ifade edilmiş.
Terör örgütleriyle kol kola olmayı normalleştiren Kılıçdaroğlu ve CHP’si bu olay için de "Bir gazeteci öldürüldü" derse şaşırmayacağız.
Bilinmelidir ki Türkiye’de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur, gazeteciliği terörizme kalkan yapanlar vardır.
"Gazeteciler tutuklanıyor" propagandasının ve onları fonlayanların derdinin gazetecilik değil Türkiye düşmanlığı olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu."

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 11
  • perdeci 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın dağ ve diger Ak parti sözcüleri bakın eksik kalıyoruz pasif kalıyoruz çıkın bunların pkk ile hdp ile chp ile sürekli kolkola olduklarını chp nin bir pkk sevici genel başkanı oldugunu pkk nın hamisi oldugunu her kanalda anlatın kardeşim.Bunlar pkklı olan ve hain olan birine gazeteci kimliginin oldugunu yalanda olsa anlatıyor.ama sizler bunlara soylu hariç 3 gün sonra sosyal medyadan tepki veriyorsunuz olmaz abi olmaz anında çakacaksın bunlara .
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    raporu hazırlayan Özgür özele şehit aileleri dava açsın.Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinde hic bir zaman ana muhalefetli bir vekil bu kadar teröriste gazeteci maskesi altında destek vermemistir. Demekki devlet tutukladiysa terörist mis Özgür bey.bir kere devletin yaninda olun
    Cevapla
  • DADAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    şunu herkes bilsinki chp özellikle tum terör örgütlerinin kuluçka yuvasi oldu..canan dhkp c li sezgin pkk lı demirtaş a ozgürluk isyiyor..chp hdp li oldu pkk nın siyasi kanadı oldu..chp ye oy verenlerde görsün artık..chp belediyeleri terörist dolu..daha ne bekliyorsuvuz...necip fazıl ın dediği gibi..chp siyasi parti değil katliam müessesesi
    Cevapla
  • samimi 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada terörü destekleyen bir parti olacak ve polisini öldürecek öyle mi ? Inanin ertesi gün 10 mIyonlar o parti binasi önünde toplanirdi ve yöneticilerini yaka paca disari cikarip rezil ederlerdi.Bizde bu kacinci alenen destekliyor ve gikimiz cikmiyor....
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim siz numune misiniz ulan. bi teröristle ne yazışırsınız twitte? baskın yapın chpkk merkezi tutuklu terörist gazetecilerin listesini alıp milletimize polisimizi askerimizi şehid eden alçak teröristleri ifşa etmeye geldik. çık dışarı özgür saat 13:00 da geliyorum kapıyı aç listeyi ver desene alooooo.Ya yıkın chpkk merkezini terör yuvası orası. Şehid polisimin yavrusu orrtada kaldı yıkın ulan chpkk merkezini yıkııııııııııııııın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu