Altılı masa yeniden buluşmaya başlıyor

Cumhurbaşkanı adayını belirlemeyen altılı masada tekrar buluşmaya başlıyor. Randevu öncesi Kılıçdaroğlu ile Akşener bir araya geldi.

GİRİŞ 30.09.2022 07:34 GÜNCELLEME 30.09.2022 11:35
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı’nın ortakları pazar günü yeniden bir araya gelecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek 6’lı Masa toplantısı öncesi son olarak İYİ Parti’yi ziyaret edip Meral Akşener’le görüştü. Meral Akşener, Genel İdare Kurulunu toplama kararı aldı.

“O masanın bir noter olma görevi yok” diyerek adaylığa yeşil ışık yakan Kılıçdaroğlu’na üstü örtülü mesaj gönderen Akşener, bugün kurmaylarıyla yol haritasını belirleyecek. 

GÖRÜŞMELERİN ANA GÜNDEMİ ADAYLIK 

Kulislerde konuşulanlara göre masanın ikinci tur görüşmelerinin ana gündemi ‘Cumhurbaşkanlığı adaylığı’ olacak. Liderlerin, kamuoyunun “Toplanıyorlar ancak hiçbir adım atmıyorlar” eleştirilerini yıkmak için hamle yapması bekleniyor.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • O k u r 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı masa Cumhur İttifakına çalışıyor.
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    bunları hepsi aynı anda aday olsun hepsi ben olayım diyor ama söyleyemiyorlar
    Cevapla
  • Deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Borucuyu memnun Edecektir Muz çoktan kurumuş bulursun Fötöcü Gävur torunu
    Cevapla
  • DİYAR-I BEKİR 1 yıl önce Şikayet Et
    düşüncelerinizi ANALATIN LAKİN: KANUNLARA,YASALARA ĞÜVENEREK HAKARTE İÇEREN YORUM YAPMAYIN.VİCDANSIZ KANUN UYGULAYICILARIN ELİNE DÜŞMEYİN.sadece FAKİRLERE ĞÜCÜ YETEN YETKİLERİNİ YASALARDAN ALANLARIN ELİNE DÜŞMEYİN. siyaseti kendileri yapsın BİRBİRİNİ YESİNLER
    Cevapla
  • kotay 1 yıl önce Şikayet Et
    reis seçimi kazanir 6+2 masa darmadağın olur zaten olduda bunllar ulkeyi yönetmek icin değil bolmek icin ugrasiyor millette bunlara prim vermez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance