CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsüne yasal güvence çıkışı kamuoyunda tartışılmaya devam ediliyor.

Kılıçdaroğlu'na muhalif kanatta destek, 6'lı masadaki muhafazakar partilerin dışında sınırlı kaldı.

Kılıçdaroğlu'nun CHP'den uzaklaştırdığı eski vekillerinden tepkiler yükselirken bu kez tepki, CHP'yi TBMM'ye girmek için kullanarak Türkiye İşçi Partisi'ne (TİP) geçen Sera Kadıgil'den geldi.

Kadıgil, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında başörtü nefretini kustu. 

Yorumlar 269 Yorum Var
  • Merve 08.10.2022 12:40
    Evet kadınların başka sorunları da var. Elbette var. İnkar etmiyoruz. Hepsi çözülsün. Erkekleri egitelim. Kadınları egitelim. Erkekler saygın bir yaşam sürsün. Kadınlar saygın bir yaşam sürsün. Ayrıca şu laiklik kadınların başında sopa gibi durmasın. Kalbini kirmasin. İnancına müdahale etmesin. Sayın bayan Kadı gil.
  • Hekim 08.10.2022 11:47
    Resmen haylıyor bu hatun
  • yalovalı 07.10.2022 17:17
    şunlara kim oy atıyor ben anlamadım arkadaş hain dolu heryer nerde ermeni rum gelmiş türk ayağı takılıp dinsizleştirme hareketinde bulunuyor
  • Hamidiye Süvarisi 07.10.2022 14:14
    Vatan haini kripto yılanlar yıllardır Anadolumuzu sömürüyor. Bunların haklarından derhal gelinmelidir.Bunlar yahudiliğe ve hristiyanlığa tek laf etmezler.Sadece İslama ve Müslümanlara saldırırlar.
  • Kadriye Ertuğrul 07.10.2022 12:31
    Sizin gerici devriniz geçti artık .uzay çağı herkes istediği düşüncesini yapabilir, seninde dediğin gibi .hazmedemiyorsunuz ama tren kaçtı bikere yakalayabiliyorsaniz yakalayın . yaşasın özgürlük ve Rabbimizin yolu
Daha fazla yorum görüntüle