6'lı masa buna ne diyecek? HDP yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmadı!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yılında siyasi partiler mesaj yayımlarken HDP bu 10 Kasım'da da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmadı.

6'lı masa buna ne diyecek? HDP yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmadı!
6'lı masa buna ne diyecek? HDP yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmadı!
GİRİŞ 10.11.2022 12:11 GÜNCELLEME 10.11.2022 12:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yılında milyonlar minnet özlemlerini dile getirdi. Siyasi partiler bugüne özel paylaşımlar yaparak Anıtkabir'e akın etti. HDP ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmazken Anıtkabir'e de ziyarette bulunmadı.

AK PARTİ: RAHMETLE VE SAYGIYLA YAD EDIYORUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), "Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla yad ediyoruz." mesajını paylaştı.

CHP ATATÜRK İÇİN ÖZEL VİDEO HAZIRLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ise resmi Twitter hesabından "Sözün sözümüz yolun yolumuz" etiketiyle özel bir video paylaştı.

MHP: ATATÜRK TÜRKİYE'DİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) de Devlet bahçeli imzasıyla yayınlanan mesajında, "Atatürk Türkiye'dir, Türk milletinin ortak değeridir." paylaşımında bulundu.

İYİ PARTİ: BÜYÜK BİR VEFA VE SONSUZ MİNNETLE ANIYORUZ

İyi Parti ise, "Takvimler O’nu gösterdiğinde; Ata'mızın eşsiz hatırası, vatanımızın her köşesinde yeniden doğuyor. 84 yıllık hasretimizin yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü; büyük bir vefa ve sonsuz minnetle anıyoruz." mesajını paylaştı.

HDP ANMADI

Tüm siyasi partiler anma mesajı yayınlarken HDP, 10 Kasım'da Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü anmadı.

Mecliste grubu bulunan partiler Anıtkabir'deki törene katılırken HDP grubu bu törenlere de katılmadı.

 

 
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • hah 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdiki chp de Atatürkçü yokki, fırsat bulsalar onlarda anmıcak
    Cevapla
  • halil 1 yıl önce Şikayet Et
    hdp olmasaydı kürtler laiklik savunucusu değil şeriatçı olurdu diye övünen hdp yöneticisi geldi aklıma......ATAKÜRTLERİ VAR atatürkçü laiklerin yolundan gidiyorlar
    Cevapla
  • Ülkeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Dağdaki cengaverlere duyrulur, bu gün alın üç beş kelle daha hedepe onlara yas tutsun.
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinin özü aynı, ne diyebilirler ki.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ne duymayı hayal ediyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu