Başkan Erdoğan'dan Tokayev'e tebrik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile telefonda görüştü.

Başkan Erdoğan'dan Tokayev'e tebrik!
Başkan Erdoğan'dan Tokayev'e tebrik!
GİRİŞ 21.11.2022 17:20 GÜNCELLEME 21.11.2022 17:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferinden dolayı Kasım Cömert Tokayev'i tebrik etti.

Seçim neticesinin dost ve kardeş Kazakistan için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülke arasındaki Geliştirilmiş Stratejik Ortaklığın yeni dönemde de güçlenerek derinleşeceğine inandığını ifade etti.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk devletlerinde Rusya ve İran etkisi yok edilmelidir. Yoksa sıkıntı. Darbe girişimi olursa Türk devletleri harekete geçmeli Rusya değil. Yoksa birlik beraberlik sadece kağıt üzerinde olur hatırlatırım
    Cevapla
  • İstanbul 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Gardaş çok yaşa TÜRK YÜZYILI
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak