Erdoğan'dan barınakta öldürülen köpek hakkında açıklama

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, bir köpeğin barınakta öldürülmesiyle ilgili, "Sorumlular tutuklandı, tekrarı olmasın diye tedbir aldık" dedi.

GİRİŞ 26.11.2022 15:04 GÜNCELLEME 26.11.2022 17:33
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda düzenlenen ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

SINIR ÖTESİNDEKİ TERÖR OPERASYONLARI

Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için diyen şairin ifade ettiği gibi, huzurlu geleceğimiz için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı şükranla yad ediyoruz. İnşallah bu harekatlarla adım adım ülkemizi sınır ötesinden başlayarak her karışında güvenli hale getirmekte kararlıyız. Rabbim askerimize, polisimize, jandarmamıza güç ve kuvvet versin, her daim muzaffer eylesin.

Konyalı olmak elinde etli ekmek, ağzında Mevlana şekeriyle gezmek değildir. Bu şehrin insanları tarihlerinin mirası, vakur tavırlarıyla kendilerini her yerde belli eder. Milletimizin özeti Konyalılara husumet besleyenler ya kendi köklerinden kopmuş mankurtlardır ya da başka kökleri sulayan riyakarlardır. Biz, bu şehirle beraber yol yürümekten şeref duyuyoruz.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE ÖVGÜ

Dünya Belediyeler Başkanlığını yürüten Konya, belediye hizmetlerinde de farkını ortaya koymaktadır. 

BARINAKTA BİR KÖPEĞİN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLMESİ

İki vicdansızın sebep olduğu görüntüleri üzüntüyle takip ettik. Sorumlular tutuklanmış, bir daha benzeri görüntülerin yaşanmaması için gereken tedbirler alınmıştır. Dünyamızdaki canlı ve cansız tüm varlıklar gibi hayvanlar da bize Allah'ın emanetidir. Onlardan elbette istifade edeceğiz ama asla zulmetmeyeceğiz.

Bu konunun yakın takipçisi olacağımızdan kimse şüphe etmesin.

Konya'da köpeği vahşice öldüren zanlıların ifadeleri ortaya çıktıKonya'da köpeği vahşice öldüren zanlıların ifadeleri ortaya çıktı

ERDOĞAN, MEVLANA TÜRBESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde Konyalılara hitabı sonrasında Mevlana Türbesi'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlana Türbesi'ni ziyaret ederek Hz. Mevlana'nın kabri başında da dua etti.

 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpeği seven bakımını üstlensin. Sokağa bırakıp milletin canına düşürüyorlar. İnsanları cezalandıracağınıza yasa çıkarıp kayıtsız köpek bırakmayın. Kayıtsız bakanlara ceza yazın bakalım sokakta köpek kalıyor mu?
    Cevapla
  • Karahanlı.....1212 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir köpek barınağı sorunu Cumhurireise mi kaldı ?? Diğer görevliler ne yapıyor ???
    Cevapla
  • Hasa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sokak köpeklerini temizleyin
    Cevapla
  • Ahmet Canayakin 1 yıl önce Şikayet Et
    2 kişi cezalandirilmis mis orda çalışanlarun hepsi ama hepsi cezalandırılmalı çünkü sadece bu görüntüler değil burası için yapılan yorumlar korkunç seyler
    Cevapla
  • Poyraz 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberleri takip eder sen başkanından çalışanına hepsi kovuldu haberin olsun tüm personel yenilendi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Konya allah razı olsun reisin yanındasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!