İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, altılı masanın cumhurbaşkanı adayı tartışmaları hakkında katıldığı canlı yayında "Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olursa kazanacağımızdan yüzde yüz eminim. " dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun fiyaskoya dönüşse de partisinin vizyon belgesiyle adaylık için 6'lı masada el yükseltmesinin ardından İYİ Parti cenahından dikkat çeken bir çıkış geldi.

"KEMAL BEY’IN DE ADAYLIK AÇIKLAMASI YOK"

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz tv100’de katıldığı bir programda, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin, "Sayın Kemal Bey’in açıklamalarından aday olduğuna ilişkin bir kanaat oluşuyor ama Kemal Bey’in de adaylık açıklaması yok. Ocak ayından sonra aday belli olur. Bu toplantıdan sonra müzakereler başlamış olur.Önemli olan ‘Ben adayım’ deme iradesinin ortaya konulması." dedi.

"ÇOK İSTERİM"

Akşener'in aday olmasını istediğini belirten Poyraz, "Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olursa kazanacağımızdan yüzde yüz eminim. Akşener'in ‘başbakan adayıyım’ kararını gözden geçirmesini çok isterim ama maalesef Sayın Genel Başkanımızın söylediklerinin arkasında durma ve sonuçlarının bedellerini ödeme gibi siyasi alışkanlığı var." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 96 Yorum Var
  • abdulbaki 11.12.2022 00:43
    inşaallah hiç bir halt olamayacaklar. tek projeleri var yetmiş yıldır burnumuzdan getiren sistemi geri getirmek. üstelik bunun için pkk ya her türlü tavizi vermek şartı ile. amerika ve avrupaya satılık bu münafıklara inşaallah rabbim fırsat vermez.
  • isimsiz 09.12.2022 09:31
    Hayel peres ler marul cumhur başkanı adayı olursa kazanacağından yüzde yüz emin miş miş ler marul salataya marul oluyor ben başbakan olacam olmayan bir şeye nasıl başbakan olacaksın bu ülke sizin parmağınızın ucundamı dönüyor hayeller paspas alın size bir tane atlas bakın bakalım Türkiye bu dünya haritasının neresinde
  • Birileri 09.12.2022 09:25
    acele etmeyin 2024 te açıklayın
  • ADANALI ALİ 09.12.2022 09:10
    Bu partililere dikkat ediyorum son ümidi bu parti tipler, para,koparma derdindeler...Yani diyor ki bizim parti başkanı aday olsun kazansın, ( başka parti lideri olacak şey değil ama körün taşı kazanırsa) ..bize az lokma düşer...Millet birde bunları deneyelim derse BU DENEMENİN SONU FACİA OLUR....
  • gomagene 09.12.2022 08:54
    Bunlar ne yiyip ne içiyorlarda bu şekilde düşünüyorlar gerçekten merak ediyorum matematik mi bilmiyorlar ? Yoksa yalamasyon adına herşeyi söyleyebiliyorlarmı?
Daha fazla yorum görüntüle