Bakan Akar, iddiaları yalanladı: Böyle bir şey yok!

Bakan Akar, mühimmatın üzerinde "cemaate selam" yazısının yer aldığı iddialarına ilişkin, "Bahsedilen roketle ilgili iddialar 2020'de bir daha çıkmış. Bunun bizimle alakası olmadığını söylemişiz. Bizim envanterimizde bu yok" dedi.

GİRİŞ 09.12.2022 20:18 GÜNCELLEME 09.12.2022 20:18
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığının 2023 yılı bütçeleri görüşmeleri devam ediyor.

Görüşmeler sırasında söz alan CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan, sosyal medyada yer alan Suriye'nin kuzeyindeki harekat bölgesinde çekildiği ve üzerinde "cemaate selam" yazısının yer aldığı mühimmata ilişkin iddiaları hatırlattı.

"Böyle bir şey varsa çıkın yalanlayın, ben de size teşekkür edeyim" diyen Bayraktutan'a Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetlerinde öyle bir mühimmat yok" karşılığını verdi.

Söz konusu iddiaya konu olan fotoğrafın 2020 yılında bir kez ortaya atıldığına dikkati çeken Akar, "Bir varsayım üzerine hüküm veriliyor, muhakeme yapılıyor, çok yanlış. Bahsedilen roketle ilgili iddialar 2020'de bir daha çıkmış. Bunun bizimle alakası olmadığını söylemişiz. Bizim envanterimizde bu yok, böyle bir şey yok, yok" dedi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 27
  • BABACIĞIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Açık açık yazıyorum hiç birşeydende korkmuyorum vatan hainlerinin bu ülkeden temizlenmesi ancak ve ancak yeni bi kırtuluş savaşı ile mümkündür yada kazara bunlar iktidar olur tüm milli projeleri rafa kaldırır ve hakiki vatansever mehmetçik darbeyi bunlara indirir hepsini tıkarsın müebbet t hapise bu şık daha güzel
    Cevapla
  • EFE 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar vatanina ihanet eden dis ülkenin cematleri..
    Cevapla
  • azi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara cevap degil selam verilmez bunlar asalik vatan haini güruh
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    chp bu ordunun mensubu değil. Türk milletinin mensubu değil, Türk ordusunun düşmanlarının sözlerine cevap isteyen alçak ve utanmaz bölücü ve islam düşmanı bir güruh tarafından işgal edilen chp artık atatürkün kurduğu parti ile bir ilgisi olmayan amerikan mandacılarının esiridir.
    Cevapla
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütçe görüşmesimi yapılıyor ama bütçenin dışında muhalefet her şeyi konuşuyo bizim muhalefet sınırları aştı artık muhalefet yapacak bir şey bulamayınca kendilerine muhalefet yapıyorlar başkada yapacakları bir şey yok zaten...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor