Son Dakika: Erdoğan'dan son dakika Esed açıklaması: Cumhurbaşkanınızı tanıyamadınız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Esed'le görüşme sorusuna, "Suriye konusunda atacağımız adımlarda belirleyici husus da ulusal çıkarlarımız olacaktır." dedi.

GİRİŞ 15.12.2022 13:00 GÜNCELLEME 15.12.2022 15:30
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan ziyareti dönüşü aralarında Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. A. Zahid Akman ve Ülke TV İstihbarat şefi ve program sunucusu Mustafa Yıldız'ın da olduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Suriye, Rusya bir arada bir adım atalım istiyoruz dediniz. Elbette bunun zamanlaması önemli olacaktır. Ek olarak şunu da sormak istiyorum. Amerika Birleşik Devletleri eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Amerika Birleşik Devletleri'nin Esed'le görüşmeye olumlu bakmadığı yönünde bir açıklama yaptı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz demek ki hala Cumhurbaşkanınızı tanıyamadınız." dedi.

Erdoğan, "Ben kiminle, ne zaman, nasıl görüşeceğimi birilerinden izin alarak yapmam." diyerek, "Ben Mısır Cumhurbaşkanıyla Katar’da bir görüşme yaptım. Kimseden izin almadım." açıklamasında bulundu.

"Suriye konusunda atacağımız adımlarda belirleyici husus da ulusal çıkarlarımız olacaktır." diyen Erdoğan, "Suriye’de güvenli bölgeden tutun, terör örgütüne karşı alacağımız tedbirler içerisinde bu da bizim atacağımız adımlardan bir tanesidir." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 34
  • Vefa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım sizi görmek bize nasip olmuyo ama olsun sizi çok seviyoruz dualarımız seninle.ben muhalefete çok şaşırıyorum yapılan hizmeti merhameti birliği görmüyolarmı bide içlerinde hangine güvenip oy versin bu millet gerçekten hayretle bakıyorum .rabbim bizleri vefasızların eline bırakmasın
    Cevapla
  • Helal Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun C.başkanım, ABD kessin pyd ile ilişkisini, çekilsin Suriye'den, bizde girelim 30 km içeri, dağıtalım pyd'yi, tamam sorun, yemişim Esad'ı, C.baskanım ABD'nin hesabını biliyor ve oyunu kuralına göre oynuyor, sonunu getir bu oyunun Reis.
    Cevapla
  • Polat 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis bilir ne yaptığını sonuna kadar ölümüne yanındayız reisin vatan hainlerine duyrulur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısmen doğru ama hep istemek !
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Sisi'nin Libya MEB'ine mütecavizde bulunması , Türkiye'yi alakadar eder . Çünkü Libya'nın en doğu kıyısından, Türkiye'nin Fethiye sahiline doğru bir hat çekilmiştir . Mısır , Hakkaniyet ilkeleri doğrultusunda ikaz edilmelidir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!