CHP'nin eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen Akşener'e yüklenerek “90'lı yıllarda DYP'de ikilik çıkarttı. 2016 referandumundan sonra MHP içinde ayrılık çıkartıp, İYİ Parti'yi kurdu. Şimdi de CHP'yi bölüyor” dedi.

Eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza sonrası Millet İttifakı'nda yaşananları yorumladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin oylarındaki düşüşe bağlı olarak CHP tabanına hoş gelecek mesajlar göndermeye başladığını ifade eden Sevigen, "Anketlerdeki oy oranı düştükçe yani yüzde 13'lerde 14'lerde gezdiği iddia edilen oyların yüzde 7'lere gerilediğini gördükçe, CHP içindeki ulusalcı, Atatürkçü kesimlere sıcak gelecek adımlar atmaya çalışıyor. Bunun yeterli gelmediğini görünce de İmamoğlu üzerinden partiyi bölmeye çalışıyor" dedi.

"CHP'NİN İÇİNE NİFAK SOKMAYA ÇALIŞIYOR"

Sevigen şunları anlattı: Akşener eski günlerine hatta eski vazifesine geri döndü. Akşener, Millet İttifakı içinde karıştırıcı vazifesi görüyor. 90'lı yıllarda DYP içinde ikilik çıkarttı. 2016 referandumundan sonra MHP içinde ayrılık çıkartıp, İYİ Parti'yi kurdu. Şimdi de CHP'yi bölüyor. CHP'nin içine nifak sokmaya çalışıyor. Bizimkiler farkında değil. Milletvekili olacağız diye, belediye başkanı olacağız diye ittifakla daha fazla oy alacağız diye düşünüyorlar ama yanlış yapıyorlar. Akşener nifağı da CHP'de genel başkanının gücünü İmamoğlu üzerinden sorgulatarak yapıyor.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • Serhat altay 27.12.2022 00:49
    Bu dönek iyi bir ayak degil.. Durmuş saat gibi.. Ayrıca marul CHP NİN ulusalcı kesimin oylarını alsın sakıncası yok.. CHP insin % 15..İP de % 7 ikisinde yeter birbirlerini yesinler..
  • Ali 27.12.2022 00:09
    Siyasi bir çöplük olacaksın Maral
  • metın 26.12.2022 22:44
    Fitne fesat kol geziyor
  • İşte 26.12.2022 22:35
    Neden hep ben bakan olacağım diyor İşte chp yi bölüp chp nin oyunu geçip öyle başbakan olacak ha ha ha
  • Veysi 26.12.2022 22:19
    6 buçuklu masa bu ülkeye ne yapacak? Zaten iktidar yapıyor yapılmayan bir şey varda iktidar yapmıyor mu? 6 buçuklu masayı ne diye seçelim? Başıbıza bela mı edelim. İstanbula Ankaraya seçtiler? Neyini görüyorlar? Nasıl yönetiyorlar? Vatandaş bu belediyelerin değişmesinde hayatında ne değişti? Bu millet bu 6 buçuklu masayı başına bela etmez. Zaten İstanbula ettiler Kışın ortada sap gibi kaldılar. Otobüs, metrobüs, metro kazaları vatandaş yolda kaldı.
Daha fazla yorum görüntüle