Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "Yatırım denince Tayyip Bey'in aklına üç şey geliyor; beton, demir, asfalt..." sözleri tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada Karamollaoğlu'nu eleştiren yorumlar birbiri ardına geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun TV5'te yayınlana "Gündem Türkiye" programında yaptığı açıklamalar sosyal medyayı salladı.

Karamoallaoğlu, "Yatırım denince Tayyip Bey'in aklına üç şey geliyor; beton, demir, asfalt. Türkiye bunlarla kalkınmaz. Bunun adı israf. 'Efendim köprü yaptık.' Yapmasan ne olurdu ne kaybederdi Türkiye?" dedi.

AK PARTİ DÖNEMİNDEKI YATIRIMLAR PAYLAŞILDI

Karamollaoğlu'nun tartışılan sözlerinin yer aldığı videonun altına çok sayıda eleştirel yorum geldi. Sosyal medyada ve internet ortamında AK Parti'nin 19 yılda yaptıkları hızlandırılmış yatırımları ve hizmetlerinin yer aldığı video paylaşıldı.

AKILLARA İLBER ORTAYLI'NIN SÖZLERİ GELDİ: YENİ TÜRKİYE, ESKİ TÜRKİYE'NİN HER ŞEYİNİ TELAFİ ETTİ

Prof. Dr. İlber Ortaylı geçtiğimiz hafta Kültür Tarihimizin Emsalsiz Arşivi Cemalettin Server Revnakoğlu ve İstanbul Sempozyumu şu ifadeleri kullanmıştı:

Yeni Türkiye, eski Türkiye'nin her şeyini telafi etti. Etmediği bir şey kalmadı diyebilirim, tıbbiyemiz çok daha iyi mühendislerimiz öyle, ordularımız başkalarını talim ettirecek kadar iyi, iş hayatımız, sanayileşmemiz çok önde gidiyor.

Yorumlar 409 Yorum Var
  • Mesut 10.01.2023 01:50
    İngilizlerden ödül alanların, ekibinden ne beklenir ki?
  • Hasan 08.01.2023 23:54
    Temel yaşa bağlı bunama belirtileri gösteriyor
  • Yozgatlı 08.01.2023 18:50
    Karamollaoğlu yarın ittifaka katılsa anında vatansever, zeki, yerli ve milli olur. Yani yerli ve milli olmak için Reis'in yanında görünmek yeterli. Geri kalanlar mı elbette hain. E muhalefet, demokrasi vs vs. .. geçiniz efendim onları, onlar kafir Batının halt etmeleri.
  • Veli 07.01.2023 03:43
    Kaç oyun var muhbir temel partiyi rehin aldın pkk ile iş tutuyorsunuz laf salatasından başka marifetin varmı onu söyle
  • Ahmet 06.01.2023 22:35
    Ne içiyor bu grup insanlar... Cok merak ediyorum
Daha fazla yorum görüntüle