2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerine 5 ay kaldı. Muhalefet cephesi 6'lı masada aday henüz netleşmedi. HDP'li Garo Paylan, gazeteci Nevşin Mengü'nün Youtube kanalında soruları cevapladı.

Paylan, partilerinin aday olacak isimlerle ilgili görüşlerini belirtti. Paylan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili soruya net cevap verdi.

ASLA DESTEKLEME ŞANSIMIZ YOK

Paylan, 'O konuda tutumumuz net, yani açıkladı MYK'mız. Meral Akşener veya Mansur Yavaş ismini asla destekleme şansımız yok.'  diye cevap verdi.

Yorumlar 96 Yorum Var
  • Said 10.01.2023 14:27
    Verirsin garo verirsin seve seve verirsin. Ak Partinin karşısında en azılı Düşmanında olsa verirsin. Meral de vereceğini biliyor ve BERABER aynı kişiye destek vereceksiniz. Çocuk mu kandırıyorsunuz. Sıkıntılı kısım PKK ile İYİ Parti nasıl yürüyecek. Misal Meral Akşener Özerkliği kabul edecek mi veya Ermeni Soykırımı var diyecek mi veya PKK'dan köyleri yaktığı için Özür dileyecek mi veya Sizin bayrağınızı Güneydoğuda diktirecek mi ? Tabi sizin desteğinizle gelirlerse Bunlar da Tartışılmalı ? Tabi Bunlar direkt ülkeyi bölmektir
  • Oğuz 10.01.2023 11:16
    Yani mansur ve meral a Ülkücü geçinenlerin oy verme olasılığını artırmalarının peşindeler. Masaya oturan kim olursa olsun adayları kim olursa olsun oy vermem. Hdp masanın temel taşı. Temel ne kadar olursa olsun yoldaşı hdp de temel dir.
  • İzmitli 10.01.2023 10:19
    Hepsi ermenı dhkpc li PKK li fetöcü hepsi aynı palavradan topluma fark varmış gibi gösteriyorlar hepsi aynı renk Amerika rengi
  • merhamet 10.01.2023 10:18
    Zihniyetler aynı olunca nasılda sırıtıyor
  • Bozkurt 10.01.2023 09:54
    Dümenden açıklama bunlar metalin olmasını en çok garo ister aynı milletler
Daha fazla yorum görüntüle