Canlı yayında açıkladı: Son seçim anketinde çarpıcı sonuçlar!

Seçimlere artık kısa bir süre kalırken anket çalışmaları da son hızla devam ediyor. Yapılan son anket çalışmasını açıklayan Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş adaylığı muhtemel isimlerin oy oranlarını paylaştı.

GİRİŞ 10.01.2023 01:41 GÜNCELLEME 10.01.2023 09:54
Bu Habere 502 Yorum Yapılmış

2023 seçimlerine artık sayılı bir süre kala seçim anketlerine yönelik de çalışmalar hızlandı. A Haber ekranlarında yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk olan Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş son seçim anketinin sonuçlarını canlı yayında açıkladı.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN OYU YÜZDE 49

"Cumhurbaşkanlığı için kim oy verirsiniz?" sorusunu sorduğumuzda 6 ay önce Recep Tayyip Erdoğan yüzde 42 civarında oy alıyordu ama şu an yüzde 49 bandında gözüküyor.

İŞTE O SIRALAMA

Kılıçdaroğlu yüzde 14-15 civarında alıyor. Daha sonrasında ise sırasıyla Mansur Yavaş, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener ve altıncı sırada Ekrem İmamoğlu yer alıyor.

İMAMOĞLU GERİLERDE

Umut besledikleri İmamoğlu altıncı sırada yer alıyor. İstanbul'da ise yine Erdoğan birinci İmamoğlu dördüncü sırada. Burada da Mansur Yavaş, İmamoğlu'nun önünde.

İYİ PARTİ VE MHP OYLARI

İYİ Parti şu anda yüzde 12 civarında. MHP ciddi bir oy toparladı. MHP yüzde 9'larda gözüküyor. Erdoğan oy verecek tüm kitlelere dokunuyor. Seçimlerde alınan oylar yakında görülmeye başlar.

İLK TURDA SEÇİM BİTER

AK Parti büyük bir hata yapmazsa ve bu rasyonellik bu şekilde devam ederse Erdoğan birinci turda seçimi kazanır.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 502
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    RTE nin rakib tanımaz açık fark 1.ci turda işi bağlar. Mecliste bence İyi parti ( MHP yerine) ile çoğunluğa sahib olur yasalar rahat geçer.
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan- Cumhur ittifakı Ezip geçecek .. Milletimiz Hdpkk ile ittifak ,işbirliği yapanlara ,Amerika'dan Türk düşmanı Danışman getirenlere,İngiltere'den Tefecilerden Para dilenenlere Oy V e r m e Z.
    Cevapla
  • ismet 61 1 yıl önce Şikayet Et
    6.li Masalindan hala bir canli yumurta cikmadi cikartamayacaklarda kesin.12.lik "import" Aday arayi$inda olsaniz bile beceriksizliginizi bütün dünya görüyor.Son 20 yildir ne yaptiniz bü ülkeye Vatan hainligi Terröristleri Kucaklamaktan haric.Onun icin Bu secimde Vatanda$ Kör degilya Bislmillah diyecek Oyunu Sn.Recep Tayip Edogan'a AKP'ye verecek inisallah % de 1500 cünkü Vatanimiz Türkiye icin ic ve Di$ ABD ve AB'ye ülkelere boyun egmedigi yaptiklari, savuma di$ politikasi 10 NR.a Ödülenmeye laik Oldugunu kiskananlara Kar$i diyoruz.Hayirli hak ettigine Kar$iligini alcaktir inisallah Reisimiz AKP'deyle yola devam.
    Cevapla
  • S.bahadır 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın izniyle inşaallah Tayyip bey kazanır Türkiye kazanır dualarımız onunla
    Cevapla
  • HAKKI 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahını izniyle tabiri Reis, yalan,dolan,iftira şerodaklarına hdpkk,dhkpc sevdalılarına,ABD işbirlikçileri derslerini alacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi