"MİT'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çukurambar cinayeti raporu" iddiasına yalanlama

T24 yazarı Tolga Şardan, MİT'in Sinan Ateş cinayetiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rapor sunduğunu iddia etmişti. Şardan'ın iddiasına yalanlama geldi.

GİRİŞ 10.01.2023 14:51 GÜNCELLEME 10.01.2023 14:51
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

T24 yazarı Tolga Şardan'ın, MİT'in Sinan Ateş cinayetiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunmak üzere rapor hazırladığı iddiasına yalanlama geldi. 

"BÖYLE BİR RAPOR SÖZ KONUSU DEĞİL"

Doğrulama Servisi'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Tolga Şardan'ın T24 haber sitesinde yayımlanan köşe yazısındaki, 'Milli İstihbarat Başkanlığı’nca (MİT) Çukurambar cinayetinden hemen sonra Cumhurbaşkanlığı’na 'özel rapor' gönderildi' iddiası gerçek dışıdır. Böyle bir rapor söz konusu değildir" denildi. 

Şardan yazısında, MİT raporunda MHP-Ülkü Ocakları arasında yaşanan sıkıntılı sürece dair bilgilerin yer aldığını öne sürmüştü.

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş mesajıSon Dakika: Devlet Bahçeli'den Sinan Ateş mesajı

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili 3 kişi daha tutuklandıSinan Ateş cinayetiyle ilgili 3 kişi daha tutuklandı

Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Doğukan Çep'in ifadesi ortaya çıktı!Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Doğukan Çep'in ifadesi ortaya çıktı!

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık şu dezanformasyon yasasını çıkarın bu medya maymunları daha coook tiyatro seyrettirirler
    Cevapla
  • Cevatzade 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güven ne inanç kalmadı artık öylemi böylemi eskiden devlette yalan dolan olmazdı kimse inanmıyor artık çok büyük güven problemi var küçük sinek mide bulandırır
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Medyanın yalanlarına inanırsan devletin açıklamalarına şüpheyle yaklaşırsan kafan çok karışır. O malum cenahin istediğide bu zaten.
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    peki bu yalancıya hesabı sorulmudu , hayır. işte böyle devlet yönetilir ise ortaya her türlü yalancı çıkar ve devletin altını oyar. uyduruk ceza kanunlarımız bizi korumuyor beyler korumuyor.
    Cevapla
  • selim 1 yıl önce Şikayet Et
    olay yeni olmuş ne cezası. dava açılır ve sonucu beklenir.
    Cevapla
  • thm 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkücüleri cumhur ittifakından koparma kumpası bu. İnşallah ülkücüler bu oyuna gelmez. Adamı ülkücü oylar ipe gitsin diye şehit ettiler. Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabır versin.
    Cevapla
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat bulur :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?