İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na TBMM'de ziyaret

İYİ Parti heyeti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'de ziyaret etti.

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na TBMM'de ziyaret
İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na TBMM'de ziyaret
GİRİŞ 17.01.2023 20:00 GÜNCELLEME 17.01.2023 20:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Bahadır Erdem, Şenol Sunat ve Ümit Özlale, 26 Ocak'ta İYİ Parti'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek 6'lı Masa toplantısından önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Meclis'te ziyaret etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaret 1 saat 10 dakika sürdü.

"TOPLANTININ GÜNDEMİNİ OLUŞTURMAK İÇİN..."

Toplantı sonrası ziyarete ilişkin açıklama yapan Grup Başkanı Tatlıoğlu, "26 Ocak'ta 6'lı Masa'ya biz ev sahipliği yapıyoruz. 6'lı Masa'nın toplantısının gündemini oluşturmak için, Sayın Genel Başkanımızın talimatı gereği 6'lı Masa genel başkanlarıyla hem bir değerlendirme hem de bilgilendirme yapıyoruz. Hem de onların gündemi oluşturma konusunda, bilgilerini ve taleplerini alıyoruz. Bundan sonra da Sayın Genel Başkanımız bizim vereceğimiz  o bilgiler çerçevesinde edineceği notlarla Sayın Genel Başkanları ziyaret edecek" dedi.

Tatlıoğlu ayrıca, görüşmede başörtüsü düzenlemesiyle ilgili anayasa değişikliği teklifinin gündeme gelmediğini, perşembe günü Anayasa Komisyonu toplantısına katılacaklarını ve bu konuda parti olarak bir metin hazırladıklarını da duyurdu.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler
    Cevapla
  • Namyelüs 1 yıl önce Şikayet Et
    Macron da sizden yardım isteyecekti!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...