CHP'li Veli Ağbaba: CHP'nin adayını açıkladı

CHP'li Veli Ağbaba, partisinin cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi. Ağbaba, adayın Altılı Masa'nın iki toplantısı sonrasında duyurulacağını ifade etti.

CHP'li Veli Ağbaba: CHP'nin adayını açıkladı
CHP'li Veli Ağbaba: CHP'nin adayını açıkladı
GİRİŞ 20.01.2023 21:18 GÜNCELLEME 20.01.2023 21:27
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Ağbaba, Malatya'daki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, bu yıl Malatya'ya kamu yatırımları için bütçeden ayrılan miktarı az bulduklarını söyledi.

"ADAYIMIZ KILIÇDAROĞLU'DUR"

Ülke gündemiyle ilgili değerlendirmelerinin ardından Ağbaba, gazetecilerin cumhurbaşkanı adaylarıyla ilgili sorusu üzerine, şunları aktardı:

"Altılı masanın adayına, altılı masa karar verecek ama bize sorarsanız CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu. Tekrar söylüyoruz, altılı masanın gösterdiği aday, bizim adayımız olacak. Bizim adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, takdir altılı masanın. Önümüzdeki hafta bir toplantı yapılacak, sonra geniş kapsamlı bir toplantı yapılacak, sonrasında adayımız açıklanacak. Açıklanacak aday, Millet İttifakı'nın adayı olacak. Aday tarifi yapıyoruz; herkesle konuşabilen, geçmişte kirli, karanlık işleri olmayan, bürokrasi, devlet deneyimi olan birisi olsun istiyoruz. İçimizden geçen umarım Kemal Kılıçdaroğlu olur."

Seçim güvenliğiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Ağbaba, "Öncelikle seçim güvenliğiyle ilgili her şeyimiz hazır. Genel Başkanı'mız başta olmak üzere çok ciddi çalışıyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar, atacakları her adıma karşı tedbirimiz var. Seçim güvenliğiyle ilgili yapılacak provokasyonlara karşı çok dikkatliyiz ve her şeye hazırlıklıyız. Bu milletin huzur ve kardeşlik içerisinde bir seçim yaşaması gerekiyor. Onu da sağlayacağımızı biliyoruz." diye konuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 81
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Mansur yavas adayimizdir
    Cevapla
  • ALPASLAN. 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım bay kılıçdaroğlu sonunda aday oldun. Hodri meydan. Çık meydana da boyun bosun kaçmış görelim karşında bir dünya lideri var bay müdür.
    Cevapla
  • Sema 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım sonunda aciklandi allah cc bu zillete imkan vermesin şehitlerimiz için evlatlarimiz icin vatanimiz için zillet itifakina hayir diyorum
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Adayımız ya imamoğlu ya yavaş ya akşener başkası yalan
    Cevapla
  • irfan karaaslan 1 yıl önce Şikayet Et
    çok çok özür dilerim beñim bir ricam var ariç beyďe çök ayip arnç bey bır suru emeginz var bunlâr ariya ver meyiniz ...akp yuk olmayiniz size yakişani yapiniz i
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...