İYİ Parti'de Meral Akşener ikna oldu! O ismin adaylığını onayladı

2023 seçimlerine 4 ay kalırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı gündemdeki yerini koruyor. Ülke TV ekranlarında, CHP liderinin adaylığıyla ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaşıldı.

GİRİŞ 20.01.2023 23:02 GÜNCELLEME 20.01.2023 23:02
Bu Habere 306 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7.com Yazarı Mehmet Acet’in yönetiminde  ‘Akşam Baskısı’ siyaset gündemine damga vuran gelişmeleri ekrana taşıyor.

DİKKAT ÇEKEN KULİS BİLGİSİ

Ülke TV ekranlarında Melik Yiğitel, Zafer Şahin, Şamil Tayyar’ın katılımıyla gerçekleşen Akşam Baskısı'nda yine çok konuşulacak kulis bilgisi paylaşıldı.

CHP İYİ PARTİ'Yİ İKNA ETTİ!

Türk Medya Temsilcisi Melik Yiğitel, CHP'nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda İYİ Parti'yi ikna ettiğini paylaştı.



İYİ PARTİ VE CHP ARASINDA KILIÇDAROĞLU ANLAŞMASI

Üst düzey CHP'li yöneticiyle konuştuğunu belirten Yiğitel, ''Kemal Bey'in çatı adaylığı bitti. Bitti derken çatı adaylığı garantilendi. Benim konuştuğum kişi, ''Bütün pürüzler giderildi. İYİ Parti ikna oldu.' dedi. İYİ Parti'yi şöyle ikna etmişler. Tek bir cumhurbaşkanı yardımcısı ve yetkili. Diğerlerine cumhurbaşkanlığı yardımcılığı yok. Bakanlık var. Bu anlaşma İYİ Parti ile CHP arasında. Masada da problem çok çıkmaz diyorlar. CHP Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda Meral Hanım'ı büyük ölçüde ikna etti.'' ifadelerini kullandı.



GÖZLER 6'LI MASANIN 11'İNCİ TOPLANTISINDA!

Aday belirsizliğinin sürdüğü 6’lı masada gözler Cumhurbaşkanı adayının ele alınmasının beklendiği 26 Ocak tarihine çevrildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantı ile 6’lı masa 11’inci kez bir araya gelmiş olacak.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 306
  • Diyarbekirli 1 yıl önce Şikayet Et
    ve Zillet İttifakının CB adayını çıklamak üzere Sivas Olaylarının kripto Dinizoru Temel kürsüye çıkartılır. REİS hasediyle yanan Mr Dinozor CB adayını kürsüye davet eder: _Kâmalll Gel Buraya!!!
    Cevapla
  • Noter 1 yıl önce Şikayet Et
    Aralarında yaptıkları tüm anlaşmaları noterden tasdik ettirsinler. Çünkü siyasette bir gün cooooook uzundur. Ve çok şey değişir 24 saatte.
    Cevapla
  • Armina 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim bunlara oy veriyoda kk birinci oluyor, heralde kendi mahallelerinde.
    Cevapla
  • Ozkan nazim 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala bu yonetimi birinci gostermek insanin dkil sagligi ile dalga gecmektir... umar
    Cevapla
  • Nazım Özkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah askina bu anketi herhalde oturma odanizda mi yapiyorsunuz allah askina ekmek fiyatini biliyor musunuz, kis sebze ve meyve fiyatlarindan da haberiniz yok sanirim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor