Akşener'den yenilenen seçim tarihine ilişkin açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sınavların olduğu bir dönemde seçim yapmak demek gençlere 'oy kullanmayın' demektir." dedi.

Akşener'den yenilenen seçim tarihine ilişkin açıklama
Akşener'den yenilenen seçim tarihine ilişkin açıklama
GİRİŞ 25.01.2023 10:52 GÜNCELLEME 25.01.2023 11:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

"Artık yolun sonu geldi. Sandık ufukta göründü. Millete hesap verme gününe çok az kaldı. Şimdiden masanızı boşaltmaya kalkarsanız iyi edersiniz.

Türkiye çaresiz değil. Milletimiz kimsesiz değil. Artık biz varız, İYİ Parti var.

Sınavların olduğu bir dönemde seçim yapmak demek gençlere 'oy kullanmayın' demektir. Üniversiteli gençlerimizin birçoğunun ikameti okudukları ilde değil.

İYİ Parti olarak dümen bozmayı çok seviyoruz. Gençleri görmezden gelerek plan yapanların planlarının tamamını boşa çıkartacağız. Bu zekasızlığa önlem alacağız. İşte bu nedenle İYİ Parti Gençlik Politikaları olarak seferberlik başlatıyoruz. İster şehir içinde ister şehir dışında otursunlar gençlerimizin bulundukları şehirlerde oy kullanmaları için atmaları gereken adımlara dair onları tek tek bilgilendireceğiz. Gerekirse kapı kapı dolaşacak, her bir gencimizin oyunu kullanması için tüm gücümüzle çalışacağız."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Oy kullanmak 10 dakika meral apla merak etme sen herkes kullanacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti