Gültekin Uysal'dan Ümit Özdağ arasında çirkin kavga: Çocukluğunda tecavüze...

Altılı masanın liderlerinden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal gece yarısı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a attığı tweetle büyük tepki topladı. Birbirlerine giren ikilinin tartışması Uysal'ın tweet silmesiyle son buldu.

 Gültekin Uysal'dan Ümit Özdağ arasında çirkin kavga: Çocukluğunda tecavüze...
Gültekin Uysal'dan Ümit Özdağ arasında çirkin kavga: Çocukluğunda tecavüze...
GİRİŞ 01.02.2023 02:24 GÜNCELLEME 01.02.2023 10:37
Bu Habere 221 Yorum Yapılmış

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın kendisi hakkındaki iddialarına ilişkin yaptığı paylaşım sosyal medyada tepki topladı.

ÖZDAĞ'DAN UYSAL'A SERT ELEŞTİRİ

Millet İttifakı'nın açıkladığı ortak mutabakat metnini eleştiren Ümit Özdağ, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaptığı açıklamada, "Altılı Masa’nın kurmaylarına soruyorum. Sizi, ‘tarikat ve cemaatleri devletten çıkaracağız’ demekten alıkoyan şey nedir? Said-i Nursi denen adamın müridi olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı mı? Türkçe olimpiyatlarında boy gösterip cemaatlerin devlete sızmasına göz yuman diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu?" demişti.

TEPKİ TOPLAYAN TWEETİNİ SİLDİ

Özdağ'a sosyal medya hesabından yanıt veren Gültekin Uysal, "Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" ifadelerini kullandı. Uysal'ın, ''Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi'' ifadeleri ise sosyal medyada büyük tepki topladı. Tepkiler sonrası tweetini silen Uysal açıklama yapmadı.

Fakat bir süre sonra Uysal'ın açıklamasında "istismara uğramış çocuk" benzetmesi yapması tepki çekti. Özdağ da "Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı tanımak için bu twiti okuyun" şeklinde cevap verdi.

ÖZÜR DİLEDİ

Uysal gelen tepkiler sonrası sosyal medya hesabından şu sözlerle özür diledi:

Hakaret, tahrik ve iftirayı meslek edinmiş, neye ve kime hizmet ettiği malum 
Ümit Özdağ tarafından zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma kasıtlı saldırılarına karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum.

 

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 221
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Özdağ.. Bir insan bu kadar mı uzak olur..
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    İğrençlik akıyor
    Cevapla
  • Togg 1 yıl önce Şikayet Et
    Said nursiye yada Islam a dill uzatan ayyas zafer partisi lideri ciddiye alınacak adam değildir.
    Cevapla
  • Hakca 1 yıl önce Şikayet Et
    Kutu söz duymak istemeyen başkasına kutu söz söylememeli
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bedüzaman Said Nursi hz lerine dil uzatmaya kimsenin hakkı yok bedüzaman hz leri mübarek ve değerli bir allah dostudur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!