6'lı masada ilk kez aday ismi açıklandı! Ortalık çok fena karışacak...

14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlere artık kısa bir süre kalmasına rağmen aday konusunda fikir birliğine varamayan 6'lı masa üyeleri arasında ilk kez isimler telaffuz edilmeye başlandı.

GİRİŞ 03.02.2023 07:17 GÜNCELLEME 04.02.2023 06:50
Bu Habere 446 Yorum Yapılmış

Adaylık konusu toplantılarda açılmazken masa altından tüm üye partiler birbirlerine sık sık mesaj göndermeyi de ihmal etmedi. CHP'lilerin sık sık 'adayımız Kılıçdaroğlu' demesinin ardından masada konuyla ilgili yeni sesler duyulmaya başlandı. 

6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını 13 Şubat günü ilan etmesi bekleniyor.

Liderler arasında görüşmelerin başlamasının hemen ardından aday ismi gündeme gelmeye başladı.

"BEN DE DESTEKLİYORUM"

Gazeteci İsmail Saymaz, liderler görüşmesinden aktarımda bulunurken, şu ifadeleri kullandı:

"Saadet lideri Karamollaoğlu dün Davutoğlu ve Babacan’ı ziyaretinde, ilk kez Kılıçdaroğlu’nun adaylığını zikrederek, CHP liderine sıcak baktığını söyledi. İki lider itiraz etmedi. Karamollaoğlu, bugün Kılıçdaroğlu ziyaretinde, “Görüşmede adınız geçti, ben de destekliyorum” dedi.

Öğrendiğim kadarıyla Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu’nun sözlerini dinledi ve herhangi bir karşılık vermedi. Karamollaoğlu, şu an Demokrat Parti lideriyle görüşüyor. Uysal’ın Kılıçdaroğlu’nu desteklediği biliniyor. İstikşafi görüşmelerin sürmesi bekleniyor."

DANANIN KUYRUĞU AKŞENER'DE KOPUYOR

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına başından bu yana karşı çıkan, sürekli Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini parlatmaya çalışan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığının zora girmesinin ardından Kılıçdaroğlu'na destek verip vermeyeceği merak konusu oldu. 

CHP'den İYİ Parti'ye son uyarı: Ya sev ya terk etCHP'den İYİ Parti'ye son uyarı: Ya sev ya terk et

Meral Akşener son grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na yönelik sarfettiği açıkca belli olan "Bizim mücadelemiz hiçbir şahsi hırsa, koltuk hesabına feda edilemez" demişti. 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 446
  • Muhammed okumus 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu altılı nin sonu hüsran dir inşaallah başkan Recep Tayyip Erdoğan dir inşaallah
    Cevapla
  • Mehmet kaplan 1 yıl önce Şikayet Et
    Oy zamani kapi kapi dolaşip oy istersiniz bir Felaket var halka koşun.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi orada ATV harici kanallar izle
    Cevapla
  • Ali Düzen 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizden 6'lı degil 12'li masada olsanız ne nane olur nede cacik . Olsa olsa sizden sirke olur. Oda bal ve kabını bozar millete zarar.İşe yaramayınca memlete zarar.
    Cevapla
  • İbrahim sahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir felakette ,bölücü,hizipçi,mezhepçi,kasetçi,PKK,YPG destekçisi ,iktidara gelirse terör iltisakli partiye bakanlık vereceğini söyleyen kişi olsaydı ne olurdu düşunebiliyormusunuz.?
    Cevapla
  • İbrahim sahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hizipçi,bölücü ,mezhepçi,kasetçi ,açık açık PKK, pyd bize mi saldıracak, onları cezaevlerinde de ziyaret ettik diyen ,Asker,amir, memur ,öğretmen, muhtar herkesi tehdit eden,küfürler savuran kişi hakkında hukuk sistemi veya yargı sisteminin harekete gećmemesi DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik talebini veto edecek