Hamza Dağ: Altılı masanın mutabakat metninde üç yere üç mesaj var

Altılı masanın açıkladığı ortak mutabakat metnine eleştiriler gelmeye devam ediyor. AK Partili Hamza Dağ, metinde PKK, FETÖ ve Batı'ya mesaj gönderildiğine dikkati çekti, Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin hiç geçmemesine de tepki gösterdi.

GİRİŞ 04.02.2023 16:38 GÜNCELLEME 04.02.2023 17:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Altılı masanın ortak mutabakat metnine tepki gösteren Dağ, "PKK, FETÖ ve Batı'ya mesaj veriyorlar" dedi. Mutabakat metninde Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin geçmemesini de eleştiren Dağ şunları söyledi: 

"Bakıyoruz mutabakat metni hazırlamışlar. Bir nevi seçim beyannamesi. Kendilerince -olamayacaklar da- hükümet programı hazırlamışlar. Ne var diye bakıyorsunuz. Ortada bir tane yapacakları iş yok. Hep yıkacakları işler var. İzmir-İstanbul Otoyolu'nu, İstanbul Havalimanı'nı kaldıracağız. Bütün vaatleri bu. Ama şöyle metne baktığınızda yıllarca istismar ettikleri Mustafa Kemal Atatürk'ü hiçbir yere koymamışlar. Üç tane mesaj var üç tane yere. PKK'ya, FETÖ'ye mesaj vermişler. Millete hiçbir mesaj vermedikleri halde ülkede terör örgütlerine her türlü mesajı veren altılı masaya 14 Mayıs'ta haddini bildirmeye hazır mıyız Aydın? 

O metinde bir şey daha var. Batı'daki ağabeylerine mesaj vermişler. 'Batı'daki ülkeler bizim bu metnimizi gördüğünde aferin diyecekler' diyor. Bizim İngiltere'nin, Amerika'nın, Almanya'nın aferin demesine ihtiyacımız yok. Zeynep Ablanın, Ali Kardeşin aferin demesine ihtiyacımız var."

DSP lideri Aksakal'dan 6'lı masaya 'Atatürk' tepkisi! Mutabakat metnini yerden yere vurduDSP lideri Aksakal'dan 6'lı masaya 'Atatürk' tepkisi! Mutabakat metnini yerden yere vurdu

6'lı masanın ülkeden haberi yok! Hükümetin icraatlarını yeniden vaat ettiler6'lı masanın ülkeden haberi yok! Hükümetin icraatlarını yeniden vaat ettiler

Altılı masanın şoke eden vaadi: Türk yargısına AİHM vesayeti!Altılı masanın şoke eden vaadi: Türk yargısına AİHM vesayeti!

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    kamal'in isminin geçmemesi büyük geişme aslında...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!