Son Dakika... Bahçeli'den ABD'ye konsolosluk tepkisi: Kuklalarını harekete geçirmiştir!

Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İstanbul'daki konsoloslukları terör tehdidi bahanesiyle kapatmaları tek kelimeyle rezalettir. ABD bu işte öncü rol oynamış, kuklalarını dürte dürte harekete geçirmiştir." dedi.

Son Dakika... Bahçeli'den ABD'ye konsolosluk tepkisi: Kuklalarını harekete geçirmiştir!
Son Dakika... Bahçeli'den ABD'ye konsolosluk tepkisi: Kuklalarını harekete geçirmiştir!
GİRİŞ 05.02.2023 17:30 GÜNCELLEME 05.02.2023 17:54
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış
  • Devlet Bahçeli'den altılı masaya sert tepki: Ülkemizin hak ve çıkarlarına önem ve öncelik verdikleri yoktur. Bunlar Batı'dan aferin bekleyen Türkiye karşıtlarıdır.
  • İstanbul'daki konsoloslukları terör tehdidi bahanesiyle kapatmaları tek kelimeyle rezalettir. ABD bu işte öncü rol oynamış, kuklalarını dürte dürte harekete geçirmiştir.
  • Mavi Vatan'da sabrımızı zorlayan Yunanistan'a haddini bildirmek için aziz milletim sıra sende!

SON DAKİKA HABERİ: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tekirdağ Cumhuriyet Meydanı'nda "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında konuştu. Bahçeli, "Mavi Vatan'da sabrımızı zorlayan Yunanistan'a haddini bildirmek için aziz milletim sıra sende." açıklamasında bulundu.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle: 

Maşallah Tekirdağ çağlayıp coşmuş, neredeyse A’dan Z’ye Cumhuriyet Meydanı’nda buluşmuş. Görmeyen kem gözler buradaki coşkuyu görsün. Pas tutmuş kulaklar Tekirdağ’ın kararlı mesajını duysun.

“Aziz milletim Sıra Sende, Tekirdağ’ım Sıra Sende.”

Tekirdağlı kardeşlerimi hiçbir ayrım yapmadan, hiçbir farklılık gözetmeden hasretle, muhabbetle kucaklıyorum. Çerkezköy’den Çorlu’ya, Ergene’den Hayrabolu’ya, Kapaklı’dan Malkara’ya, Marmaraereğlisi’nden Muratlı’ya, Saray’dan Süleymanpaşa’ya, Şarköy’den kent merkezine kadar Tekirdağ’da hayat mücadelesi veren tüm vatandaşlarımı selamların en güzeliyle selamlıyorum.

"ÜSKÜP'Ü, PRİŞTİNE'Yİ, RRİZREN'İ ÖZLEMLE SELAMLIYORUM"

Ayrıca Üsküp’ü, Priştine’yi, Prizren’i, Gümülcine’yi, Ohri’yi, Manastır’ı, Kavala’yı, Bosna’yı, Batı Trakya Türklüğünü, Balkanlar’da nefes alan her kardeşimizi özlemle selamlıyorum.

146 yıl önce Plevne’de sahnelenen kahramanlık bizimledir. 145 yıl önce Şıpka Geçidi’nde duvar ören irade bizimledir.

108 yıl önceki Çanakkale’den sonraki yedi uzun yıl boyunca ve 9 Eylül 1922 İzmir’ine kadar adım adım büyüyen şeref ve haysiyet mücadelesi and olsun bizimledir.

Türk milleti hiçbir ayrım kabul etmeyen bir bütündür. Anadolu ve Trakya coğrafyası, aziz milletimizin ebedi yurdudur. Kökü çok eskiye dayanan kader ortaklığı ve kardeşlik bağları her bir vatandaşımızı tasada ve sevinçte Türk milleti üst kimliğinde kenetlemiş, yekvücut hale getirmiştir.

Türk milleti bağımsızlığının ve varlığının bedelini şehit kanlarıyla ödemiştir. Bizim nazarımızda herkes eşittir Türkiye’dir. Hiçbir Türk vatandaşı bu ülkenin zencisi, ötekisi, yabancısı, ikinci sınıf insanı değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş aklı üniter milli devlet ilkesidir.

Devletimizin asıl gündemi kuruluşundan itibaren her zaman bir adım ilerisini planlamak, sürekli ilerleyişi gözetmek, istiklal içinde istikbalin yükselen değerini inşa ve ihya etmek üzerine kurgulanmıştır. Cumhuriyet, küresel emperyalizmin bağış veya bahşişi değildir.

Türk devleti onun bunun siparişiyle,
onun bunun müsamahasıyla kurulmuş değildir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılı, Türk tarihinin hatıra, birikim ve mirasıyla rotasını çizecektir. Türk ve Türkiye Yüzyılı, Türk milletinin yüksek vasfının, muhteşem kültür hazinesinin, kardeşlik ve kader ortaklığının mükafatı ve methiyesi olacaktır.

Türkiye parmak sallanarak hizaya sokulacak bir ülke değildir. Türkiye kafa kola alınacak bir ülke değildir. Türkiye onun bunun dayatma ve yaptırım tehditleriyle duruşundan taviz verecek bir ülke de değildir. Cumhuriyet’in bekası, devletin ve milletin izzeti nefsi her türlü yabancı tesirine ve işbirlikçi telkinine karşı mutlak surette müdafaa edilecektir.

Türkiye düşmanlarıyla el birliği, güç birliği, hedef birliği yapmanın büyük bir vebal olduğunu anlamaları için daha nasıl bir hasar ve hüsranın olmasını bekliyorlar? Bu kadar vahim bir ayıbı nasıl hazmedecekler, bunu akıllarından nasıl geçirecekler? Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez.

Sandık Newyork’ta kurulmayacak, oylar Londra’da verilmeyecek, sayım Brüksel’de yapılmayacaktır. İrade sahibi Türk milleti, istiklalinin de sahibidir. Nitekim zalimlerin hükmü bu aziz millete sökmeyecektir.

"BATIDAN AFERİN BEKLEYEN TÜRKİYE KARŞITLARI!"

Ülkemizin hak ve çıkarlarına önem ve öncelik verdikleri yoktur. Bunlar batıdan aferin bekleyen Türkiye karşıtlarıdır. Bunlar batıdan takdir ve teveccüh gözleyen Türkiye aleyhtarlarıdır. Onlar aferini Avrupa’dan bekleye dursun, bize Türk milleti yetecektir.

Onlar yabancı başkentlerde aferin kuyruğuna girsinler, bize Tekirdağ’ın sevgisi yeterlidir. Zillet ittifakının, 30 Ocak 2023 tarihinde açıkladığı “Ortak Politikalar Mutabakat Metni”nde FETÖ’cülere af vaadi vardır. Pensilvanya’ya muhabbet vardır. KHK’lılara ümit vardır. PKK’ya açık çek vardır, HDP’ye güvence vardır, söz vardır, selam vardır, uzatılmış kirli el vardır. CHP, yapılanı yıkmanın, bayrağı indirmenin, devleti tarumar etmenin derdindedir.

İP, Türkiye’nin duruşunu sakatlamanın, PKK’yla mütareke ve müzakere sayfası açmanın ısrarla ve inatla peşindedir. Diğerleri için bir şey söylemek ise kelime ve zaman israfıdır.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Kemal Kılıçdaroğlu, iyice şaşırmış ve şanzımanı kırmış olacak ki, film repliklerinden kendisine slogan üretecek kadar ucuzlamıştır.

Vermeyince Mabut neylesin Mahmut, durumu aynen budur. Ne diyor; “ben Kemal, geliyorum.”

Bu Kılıçdaroğlu sürpriz yumurtadan çıkmış gibidir. Türk sinemasının duayen ismi, rahmetle andığımız merhum Cüneyt Arkın’ın başrolünü oynadığı ve 1976 yılında vizyona giren “Hınç” isimli filmden aşırdığı bir sözü kendisine uyarlayan Kılıçdaroğlu gelse ne yazar, gelmese ne yazar.

Ben Kemal’im diyorsa, biz de Türk milletiyiz diyorum. Ve kendisine geleceği varsa göreceği de var diyerek meydan okuyorum.

Türk milleti seni geliyor sandığın anda gerisin geriye postalayacaktır. Kimin geldiğini, nasıl geldiğini, hangi güçle geldiğini 14 Mayıs 2023 tarihinde göreceğiz. Zillet ittifakı ne yaparsa yapsın, milli yükselişimizi durdurmaya güç yetiremeyecektir.

KONSOLOSLUK KAPATAN ÜLKELERE SERT TEPKİ

Zillet ittifakı tepeden tırnağa yabancıların güdümündedir. 2023 seçimlerini sabote etmek, milletimizin demokratik mukavemetini kırmak maksadıyla küresel çıkar grupları devrededir.

Küresel medya fitne nöbetindedir. Soysuzlar, suçlular, insanlık değerlerini hiçe sayan azgın kifayetsizler işbaşındadır.

ABD’sinden AB ülkelerine kadar Türkiye karşı aleni psikolojik harekat yapılmaktadır.

Aralarında Hollanda, Almanya, Fransa, Belçika ve İngiltere’nin de bulunduğu 9 ülkenin İstanbul’daki konsolosluklarını terör tehdidi bahanesiyle kapatmaları tek kelimeyle rezalettir.

ABD bu işte öncü rol oynamış, kuklalarını dürte dürte harekete geçirmiştir.

Olanlar hiçbir kitaba sığmayan namertliktir.

Madem böyle bir tehdidin varlığından bu yabancı ülke misyonları haberdardır, o halde tehdidin açık kaynağını açıklamaları da şeref meseleleridir. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Türkiye’yi karalama teşebbüsleri, malum ülkelerin muhtemel terör saldırılarını biliyor, hatta arkasında duruyor gibi ihbar etmeleri dostluk ve müttefiklik köprülerini dinamitleyen art niyetliliktir. Bu ülkeler ne biliyorlarsa, hangi bilgi ve istihbaratlara sahiplerse Türk devletinin yetkili birimleriyle derhal paylaşmak durumundadır.

Korku yaratmaya çalışmak asıl korkaklıktır. Bundan sonra Türkiye’nin herhangi bir noktasında, Allah muhafaza, bir terör olayı gerçekleşirse müsebbipler ve onların zillet cephesinde temerküz etmiş muhipleri bellidir, saklanmaları da mümkün değildir.

Konsolosluğunu terör bahanesiyle kapatan, uydu ülkelere de kapattıran ABD’nin Boğaza demirlediği bir savaş gemisine uluslararası teamüllere aykırı olarak orantısız bayrak çekmesi saygısızlıktır. Bu savaş gemisinde, büyük bir Amerikan bayrağının yanında küçük Türk bayrağının asılması edepsizlik ve hukuksuzluktur.

Sandık vakti yaklaştıkça husumet kuşatması sertleşmektedir. Cumhurun zaferi ufukta göründükçe küresel nefret salgını yaygınlaşmaktadır. Çünkü Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar. Çünkü Türk ve Türkiye Yüzyılını baltalamanın arayışındalar. CHP’yi, İP’i, HDP’yi ve diğer zillet partilerini sivriltmenin çabasındalar.

"SIRA SENDE!"

Bu evetlerin gücü ve güveniyle “Aziz Milletim Sıra Sende” diyorum. Terörü sıfırlamış bir Türkiye için sıra sende. Dik baş, tok karın, mutlu yarın için “Aziz Milletim Sıra Sende.”

Milli ekonomide yeni çığırlar açmak için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Sanayide, üretimde, tarımda, hayvancılıkta, ihracatta, yatırımda,  ekonomik büyümede, yerli ve milli silah sanayinde gücüne güç katmış bir Türkiye için “Aziz Milletim Sıra Sende.”

YUNANİSTAN'A MAVİ VATAN MESAJI

Mavi vatanda sabrımızı zorlayan Yunanistan’a haddini bildirmek için “Aziz Milletim Sıra Sende.”

Suriyeli sığınmacıları güvenli, gönüllü ve onurlu şekilde ülkelerine geri göndermek için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Huzurlu ve umutlu bir Türkiye için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Enerjide, eğitimde, sağlıkta, sanatta, sporda, ulaştırmada yeni ufuklar açmak için “Aziz Milletim Sıra Sende.”

İşsizliği yenmek için, gelir ve servet dağılımında adaleti sağlamak için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için “Aziz Milletim Sıra Sende.”

Daha büyük reformlara imza atmak için, hayatın her alanını kapsayacak iyileştirici siyasi ve ekonomik dev projeler için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak için “Aziz Milletim Sıra Sende.”

Birlik için, dirlik için, kardeşlik için, devlet için, Kızılelma ülküsünde birleşmek için “Aziz Milletim Sıra Sende.” Sıra sende Tekirdağlı kardeşim.

Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla yolumuz birdir. Biz birlikte Türkiye’yiz diyen herkes bizim özbeöz kardeşimizdir.

Son kez soruyorum hepinize;

14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurun muhteşem iradesini sandıkta gösterecek misiniz? (Evet)

Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milliyetçi Hareket Partisi’yle Cumhur İttifakı’na oy verecek misiniz? (Evet)

Allah razı olsun sizlerden; yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun inşallah.

Her birinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun diyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 51
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu halâ partisi falan var zannediyor şunu bi uyarın artık zaten hiçbir halta yaramaz
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 1 yıl önce Şikayet Et
    Ab ülkeleri ve Abd, konsolosluklarını kapatarak hizmet vermemesi kendi insanını yalnız bırakması acizliktir .
    Cevapla
  • NENE HATUN 1 yıl önce Şikayet Et
    Devleti yönetmek çok zor HELEKİ Dünyayı yönetmek daha zor Cumhur ittifakı bunu yapıyor
    Cevapla
  • NENE HATUN 1 yıl önce Şikayet Et
    Afiyetini , huzurunu Geleceğini İnşa edecek GENÇLERDİR Cumhur ittifakıyla yola devam Derdimiz Devlet
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Okyonus ötesinin fitnesi bize sökmez suratlar maskelide olsa gerçek yüzünüzüz ve pis elleriniz meydanda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar