Kılıçdaroğlu, Akşener, Davutoğlu ve Babacan'dan açıklama

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 10 ilimizde meydana gelen deprem sonrası açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Akşener, Davutoğlu ve Babacan'dan açıklama
Kılıçdaroğlu, Akşener, Davutoğlu ve Babacan'dan açıklama
GİRİŞ 06.02.2023 16:38 GÜNCELLEME 06.02.2023 17:33
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

Kılıçdaroğlu, "AFAD'dan randevu talebinde bulundum şu ana kadar dönüş olmadı. Nedenini gayet iyi biliyorum ama bunlar şu gün için önemli değil" açıklamasında da bulundu. 

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklaması:

Gerçekten büyük bir sorunla karşı karşıyayız. Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu biliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Türkiye yaralarını saracaktır. Her kurtulan vatandaşımız gönlümüzde bir rahatlama hissettiriyor. Ama maalesef hayatını kaybeden çok vatandaşımız var. Askerlerimiz, itfaiye erleri var, onlara teşekkür ediyoruz. Gönüllüler var, belediye işçileri var onlar da çalışıyor. Hayat kurtaran herkese yürekten teşekkür ediyoruz. 

51 belediyemiz 707 araç gönderdi. Kurtarma araçları iş makinaları ve ambulanslar. Gıda ve yardım malzemeleri gönderildi. 15 içme suyu, 21 gıda tırı, 9 mobil mutfak gönderildi. Olabildiğince bunların karşılanmasına çalışıldı. Belediye başkanları hala çalışıyorlar. Milletvekili arkadaşlarımız oradalar bölgedeler. 

Depremi duyduktan sonra 11 valimizi aradım durumu sordum onlara. Onlar da olay yeni olduğu için tam bilgi alamadım. Belediye başkanlarını aradım bilgi aldım. Ortak mücadele etme günüdür. Bir AK Parti milletvekilinin enkaz altında olduğunu duydum Mustafa Elitaş'ı aradım durumu sordum. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:

Bu illerimizde görev alan grörevlilerimize Allah yardım etsin. Arkadaşlarımız yola çıktılar. Ben de gideceğim ancak şu anda çalışmaları aksatmak doğru olmaz. 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu:

Şu anda tek bir yürek olma vakti, tek bir amaçla bir araya gelme vakti, gün birlik ve beraberlik vakti.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan:

Ayrılıklarımızı, farklılıklarımızı bir kenara bırakalım. Hep beraber bu büyük afetten ülkemizi düzlüğe çıkarabilmek için dayanışma içerisinde olalım.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • Özel 1 yıl önce Şikayet Et
    Lendirecek organize edecek Bu sıkıntılı zamanlarda randevu talep etmek Müdahaleyi geciktirmektir VE BAŞLI BAŞINA YANLIŞTIR
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yine kılıçtaroğlu siyasi şov prşinde ne demek afad izin vermedi. daha dün gittin c.başkan yardımcısıyla görüştün,bari bu zor günlerde şov yapma.
    Cevapla
  • mehmetm 1 yıl önce Şikayet Et
    AFAT, üzerine gelen Kılıçtaroğlu afetini görünce elbette randevez. AFAT, zor günün işi peşinde , Kılıçdaroğlu ise günü kurtarma peşinde. Baksanıza Meral, gittiğinde çalışmaların aksayacağını, bunun da doğru olmayacağını kabulle şimdilik gitmeyeceğini söylüyor. Siyasi hayatında gördüğüm tek doğru davranışı yaptı. Kendisini kutlarım.
    Cevapla
  • TÜRK__________ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Fazla Sürmez Deprem Üzerinden OY Nemalanmaya Kalkarlar Depremi Tayyip Çıkardı derlerse de Şaşırmam yani...
    Cevapla
  • TÜRK__________ 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın BAHÇELİ 1 milyon Lira BAĞIŞ ta bulundu BOŞ LAF DEĞİL Görelim Sizleri de Beyler ama hiç Sanmıyorum PARANIZA KIYAMAZSINIZ En azından Ortalıkta Dolaşıp GÖLGE BARİ YAPMAYIN ABD nin PKK nın Kuklaları...
    Cevapla
  • Karakuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı yok o Paranın da nerden geldiği önemli helal olsun iki kuruş eksik olsun sanki kendi cebinden yapmış hep boş muhabbet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı