Son Dakika... HDP'den depreme ilişkin açıklama: Seferber edildi!

Son dakika haberi... HDP, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremin ardından partinin il ve ilçe örgütlerinin arama-kurtarma çalışmaları için seferber edildiğini bildirdi.

Son Dakika... HDP'den depreme ilişkin açıklama: Seferber edildi!
Son Dakika... HDP'den depreme ilişkin açıklama: Seferber edildi!
GİRİŞ 06.02.2023 10:57 GÜNCELLEME 06.02.2023 10:59
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Halkların Demokratik Partisinden (HDP), yapılan yazılı açıklamada, deprem dolayısıyla genel merkezde "kriz koordinasyon merkezi" kurulduğu, deprem bölgesinde yapılacak çalışmaların buradan koordine edileceği belirtildi.

Çok sayıda ili etkileyen deprem nedeniyle partinin bütün imkanlarıyla harekete geçtiği vurgulanan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Bu kapsamda Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan başkanlığındaki heyet Diyarbakır'da, Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar ise Adana'daki yardım ve dayanışma çalışmalarına dahil olacaktır. Ayrıca heyetlerimiz ile deprem bölgesinde bulunan il ve ilçe örgütlerimiz, depremzedelere barınma, yardım, iaşe ve arama-kurtarma çalışmaları için seferber edilmiştir."

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • Kemal Yalçın 1 yıl önce Şikayet Et
    Gölge etmesinler yeter.
    Cevapla
  • Akhisarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu memlekette kirli elinizle hiçbirşeye dokunmayın biz bize yeteriz
    Cevapla
  • Mancınık 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz bize yeteriz
    Cevapla
  • Okan Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse beni yanlış anlamasın yanlış anliyan yanlis insandir gun birlik beraberlik gunu burda siyaset yapan arkadaslara sesleniyom yapmayin yaziktir gunahtir sizlerin yuzunden bu ülke gelişmiyor
    Cevapla
  • Sert adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan çapsız....gün birlik günü ise bu sözde halkların faşist partisi dağdan elini ayağını çeksin...ihtiyacımız yok...onların kime yardım edeceği belli belki yopkabsn yardımlarıda dağdaki farelere gönderirler..kimbilir...bunlara güven olmaz..
    Cevapla
  • Gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir durumda birlik beraberlik içinde olmamız lazım ırkçılık ayrımcılık yapan insanlar biraz insanlığı öğrenin
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradam hdp kadar ırkçımı var dertleri orada kaos çıkarmak askeri vuran adamdan ne yardımı asla istemez oradaki halk onun kurtaracağı batsın lazım değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız