Meclis'teki Genel Kurul çalışmaları ertelendi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kahramanmaraş'taki depremler nedeniyle Meclis'in bu haftaki Genel Kurul çalışmalarını ertelemek üzere karar aldıklarını açıkladı.

GİRİŞ 06.02.2023 13:01 GÜNCELLEME 06.02.2023 15:07
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Şentop: "(Kahramanmaraş merkezli deprem) Meclisimizin bu haftaki Genel Kurul çalışmalarını ertelemek üzere karar aldık"

AK Parti'li Elitaş, TBMM'de bir grup gazeteciye açıklama yaptı. Elitaş, sabaha karşı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketine ilişkin, "Bu sabaha karşı ülkemizi derinden üzen, 10 vilayeti kapsayan büyük bir deprem faaliyeti ile karşı karşıya kaldık. Tüm siyasi parti grup başkanvekilleriyle yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, bu hafta TBMM'nin halkımızın yanında olmak, destek olmak amacıyla, Meclis Genel Kurul çalışmalarına bir hafta ara veriyoruz. Milletvekillerimizi, bölgede halkımıza yardımcı olmaları ve acılarını paylaşmak üzere görevlendireceğiz" dedi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 100
  • Mustafa Tanış 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen göçük altında kalan mazlumların kurtuluşlarını kolaylaştır.ölenlere ramet kurtulanlasra şifa ver Allahım.deprem bölgesinde yaşayan kardeşlerimizede yar ve yardımcı ol yarabbim.kira ve gıda zam fırsatçılarınada fırsat verme Allahım.
    Cevapla
  • Eyt mağduru 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal yardım parası alanlara ödeme yapılmasın,bu para ile kurtulanlara tek katlı prefabrik evler yapılsın.
    Cevapla
  • Sehmus 1 yıl önce Şikayet Et
    Kasap et derdinde koyun can derdinde bende 1988 girişli eyt liyim mağduruz evet ama mağduriyetimiz bu depremden daha önemli değil Allah hekese sabır şifa ve ölmüşlere rahmet eylesin herkes enpati yapsın ve iyi düşünsün evladın ölmüş annan baban kardeşin ölmüş o paranın sana faydası n devlet isterse kendi adıma konuşuyorum 3 aya kadar vermesin mağdur vatandaşlarımıza faydam olsun slm
    Cevapla
  • Şükran Meydan 1 yıl önce Şikayet Et
    Duyarlı kardeşimize teşekkür ederim açımız büyük gün birlik beraberlik günü siyaset yapmanın zamanı değil
    Cevapla
  • Alparslan Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim Allah sizden ve sizin gibilerden razı olsun.Bir Elbistan,lı ve depremi iki gündür iliklerine kadar hiseden ve yaşayan biri olarak sizler gibi duyarlı insanların sayısını artırsın Rabb'im.Dua edin İnşaAllah..
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir karar birlik beraberlik içinde bu günlerde aşacağız inşallah. Mitinglerde kaldırırsa daha güzel olur yaparlarsa kapalı alanlarda yapsınlar Tüm Türkiyemize geçmiş olsun vefat eden kardeşlerimize Rahmet eylesin yaralı kardeşlerimize şifalar versin inşallah
    Cevapla
  • RAHMİ YILDIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    yaš yok diye aćıkladılar aradan iki ay gečti bu yasa hala niye čıkmadı niye oyalandık durduk anlamadım šimdiye yasa čoktan čıkmıš olması gerekiyordu šimdi bu felaket yašandı ama yasa čıkmazsa hakkımızı alamazsak asıl depremi bizler yašamıš olacağız dilim varmıyor ama zaten 3 yıldır išsizim 50 yašındayım anamdan hačlık alıyorum tam yasa čıktı čıkıyor derken her gūn oyalandık her gūn ötelendik tam yasa meclise geldi bu felaket yaśandı umarım bu yasa yarıda kalmaz umarım emekliliğimize bu kadar kavušmuśken bir kez daha depreme takılmayız Deprem fekaketinde ölen tūm vatandašlarımıza ALLAH rahmet eylesin yaralı vatandašlarımıza da acil šifalar dilerim
    Cevapla
  • Mirac 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar bencil olmayın insanlar kış kıyamette aç susuz çaresiz 1 nefes alabilmek 1 yudum su içebilmek 1 lokma ekmek yiyebilmek için mücadele ediyor günlerdir o karanlık soğuk göçük enkazın altında gün yüzüne kavuşmayı bekleyen canlar var bizim canlarımız..! inşALLAH YÜCE RABBİM kolaylıklar sabırlar ihsan eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi