Yeniden Refah Partisi "ittifak" kararını verdi

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'yla istişare sürecinin tamamlandığını, kararın 1-2 gün içinde açıklanacağını duyurdu.

GİRİŞ 13.03.2023 13:56 GÜNCELLEME 13.03.2023 14:28
Bu Habere 339 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Seçim tarihinin netleşmesinin ardından Ankara'da hareketli günler yaşanıyor.

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'yla istişare sürecinin tamamlandığını, kararın 1-2 gün içinde açıklanacağını duyurdu.

Geçtiğimiz gün AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etmişti. 

Yıldırım, AK Parti'nin "ittifaka katılma" davetini Erbakan'a iletmişti. 

Görüşmeden sonra açıklama yapan Erbakan, parti içinde daveti istişare edeceklerini aktarmıştı.

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılım şartlarından bazıları ortaya çıktı!Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılım şartlarından bazıları ortaya çıktı!

KAYNAK: HABERTÜRK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 339
  • İstanbul-18 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar naz niye ben onu anlamadım. Saadet Partisi denilen güruh hiç düşünmeden din düşmanları ile dolu CHP ye gözü kapalı destek verir iken, Yeniden Refah Partisi Müslümanlara destek vermek için niye bu kadar nazlanıyor ben onu anlamakta zorluk çekiyorum. O ileri sürdükleri şartların zaten hepsini Ak Partide kabul ediyor ama 21 yılda gördük ki her şeyin bir zamanı ve sırası var.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim devlet makamlarımıza Haktan hukuktan doğrudan yana olan, haramdan kaçınan şahısları nasip eylesin. ne o partiyi ne de bu partiyi.. Biraz Allah' tan utanalım ya. Biraz paraya makama tapmayalım. menfaat baştacımız olmuş... Üç günlük dünyada seçimimizi adam gibi yapmak lazım ; menfaat mi yoksa Hak mı ?? Ulan parayı da makamı da inandığın Allah vermiyor mu, kimi kandırıyorsun; kendini mi, Allah'ı mı? Şeytanı kandıramadığımız kesin. Rabbim sonumuzu hayrede...
    Cevapla
  • Mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen geleceğin liderisin zaten hiç bir ittifaka girme
    Cevapla
  • ihsan kastamonu 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşleriyle miras yüzünden polemik yaşamamışmıydı acaba liderlik ne biliyim herkes yapamıyorda mustafa sarıgül gibi geçmişte baykala yumruk atmıştı fazla ilerleyemediki liderlik idare bambaşka bir şey erbakana inşALLAH nasip olur
    Cevapla
  • Ali Uncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Belli ki Sp'lisin. Bugün ne olacak? Cumhur İttifakı mı İllet İttifakı mı?
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis aday olmayacak milletvekili olacak diyorlar.
    Cevapla
  • Yasar 1 yıl önce Şikayet Et
    Element uydurmayın
    Cevapla
  • boş lafcı 1 yıl önce Şikayet Et
    helal kazanılmış bile olsa sadakası verilmeyen mal haramdır.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten haram mıdır acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız