Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, CNN TÜRK ekranlarında canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yapılan algı çalışmasını gözler önüne seren Şahin, Twitter'dan yapılan paylaşımları aktardı.

''SOSYAL MEDYADA NASIL ALGI OLUŞTURULUYOR?''

Troller tarafından gerçekleştirilen operasyonu aktaran Şahin, ''Şimdi bakın, hesap adı 'Derman04' şöyle yazmış. Ben Konyalı bir köylüyüm. 20 senedir AKP'ye oy veriyordum ama yetti. Traktöre tekerlek alacak param yok. Tekerlek alsam mazot alacak param yok. Artık milletin adamı Kılıçdaroğlu'na oy vermenin zamanı geldi.'' Habip Çelik isimli başka bir kullanıcının da aynı paylaşımı yaptığını söyleyen Şahin, ''Aynı metin ve binlerce farklı hesap var. Bunlar bir algı çalışması yapıyor. 1 milyon hesap açıldı ve bu 1 milyon hesap günün her saatinde tweet atıyor paylaşım yapıyor.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 93 Yorum Var
  • abdullah 23 15.03.2023 10:01
    kim ne derse desin iki adayı da yakinen tanıyoruz kapasitelerini biliyoruz.icraatları ortda Türkiyenin geldiği durum belli ,bardağın boş tarafına bakmayalım ,dolu tarafı daha fazla eserler ortada ,duruş ortada,hitabet ortada,zeka ortada.
  • Mert 14.03.2023 18:10
    Kimseye konuşma fırsatı tanımayan ekrandakiler, sus pus önlerine bakarak oturuyorlar, söylenenlerin gerçek olduğunu adı gibi biliyorlar. CNN koyulan chp yasağını dolaylı yoldan delmek için fondaşlar
  • seref 14.03.2023 18:10
    Her secimde aynı nakaratlar ancak kendilerini kandırırlar
  • ottoman 14.03.2023 13:25
    hiçbir siyasi babamın oğlu değil, ama akıl var, izan var, yapılanlar var, yapılamayanlar var. sonuç ve umut yine Tayyip Erdoğan kardeşim, NET...
  • ahmet can 14.03.2023 12:27
    seçim lerde manipülasyonu önlemek için amerikan ,ingiliz, alman büyükelçiliklerinin yakınına tübitakın geliştirddiği son teknolojili sinyal kesicileri vs.yerleştirilecekmi ??? biliyoruzki bütün manipülatif işler elçilik ve konsolosluklardan yayılıyor. 100 yıl öncede böyleydi şimdide böyle olduğunu düşünüyorum.
Daha fazla yorum görüntüle