PKK'nın yayın organı Medya Haber'de yayınlanan 'Kurdistan Gündemi' adlı programda konuşan PKK'nın siyasi kolu HDP Milletvekili Sezai Temelli açıklamalarda bulundu. Temelli, "Bu iktidarı devirdiğimiz gün bir son değil bir başlangıç olacak. Ondan sonraki sürecin inşasına HDP öncülük edecek. İttifaklar (CHP ve İyi Parti) ile beraber hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 125 Yorum Var
  • Seyit Onbaşı 18.03.2023 00:17
    Rabbim DEVLETİMİZE Milletimize görünen ve görünmeyen afetlerden , musibetlerden Omurgasız birlikteliklere Ülkemiz Aleyhinde birlikte hareket ederek , doksanlı yıllar öncesine geriye sürüklemek için Millet iradesine ipotek altına almaya çalışan şer odaklarına fırsat vermeyeceğiz İnşaallah cc Amin.
  • Beymür Yörükanı 17.03.2023 20:44
    Bu Türkiyenin Düşmanlarına Kimler Oy verecek bu hain densiz Ne lere güvenerek? oyları kimlerden beklemektedir Kürt kardaşlarımı aslâ katta biliyorum vermeyecekler !!..Evlat Nöbeti Çadırlarındaki elleri öpülesi Analar babalar O oy verecekleri de uyaracaklarına engel olacakların hiçşüphesiz eminim!?! Pekala bu Ermeni pkklılara Kimler oy verecekler !?!! Bunu sorgulamak gerekir KİMLER???!!!?Allah İnşaallah O hainlere Fırsat Vermeyecek!?!
  • danısman 17.03.2023 15:38
    teroristler meclisteler, maaş alıyorlar, rahat rahat konuşup demeç veriyorlar, özerklik kılıfı altında Türkiye yi böleceğiz diyorlar, chp iyi parti deva gelecek ve demokrat parti bu teröristlere destek veriyorlar... EY AZİZ TÜRK MİLLETİ UYANIN. ÇÜNKÜ BAŞKA BİŞR TÜRKİYE YOK..
  • E.P.M. 17.03.2023 15:31
    İP'in çakma ülkücüleri, saadetteki sahte milli görüşçüler haydi öncünüz size yol gösterecekmiş, dikkatle takip edin.
  • ZaZa 17.03.2023 15:24
    Hüdapar bu seçimde hdpkk’nın sonunu getirecek inşaAllah.
Daha fazla yorum görüntüle