Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ABB Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk yayınına katıldı. Yavaş, yeni tartışmaları başlatacak bir açıklama yaptı. 

Genel Başkanlara "Çekilin" çağrısı yapan Yavaş şunları söyledi: 

"Normalde böyle bir olay son gün oldu. Birkaç saate sıkıştı. Birkaç gün olsaydı biz şunu önerecektik: Madem öyle o zaman Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak Sayın Ekrem İmamoğlu ile beni ilan edelim, diğer sayın genel başkanlarımız da milletvekili olsunlar ve partilerinin başında olsunlar. Ben hala doğrusunun o olduğuna inanıyorum. Hem parlamento güçsüzleştirildi deniyor. O zaman genel başkanlarımız milletvekili olup kendi gruplarının başında olmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum."

Yorumlar 205 Yorum Var
  • kahverengi 20.03.2023 09:01
    Ya bunlar beceriksiz, matematik yoksunu, yol yürüdüklerine karşı menfaatçi, kapasitesi olmadığı kanıtlanmış olduğu halde hem makama cüretkar bir ruhla talip, sizi oraya çağıranlar eşi emsali olmayan saçmalıkla çağırmış nefisinize engel olamamışsınız hangi yüzle onlara çekilin diyorsunuz, sim kim yönetmek kim. ne yaptınız ki. derdiniz dalgayı görüp onunla bir yere gelip böbürlenmek.
  • vatandaş 20.03.2023 08:38
    çok komiksin mansur yavaş biraz yavaş ol chp öyle bir parti ki genel başkanı ayrı konuşuyor belediye başkanı ayrı konuşuyor 6 lı ganyan tutacak mı siz önce ona bakın şimdiden düşündüğünüze bakın masa bir kere dağılmış tekrar kurulsa da 1 kere dağılan masaya güvenir mi bu ülke
  • Buse 19.03.2023 19:43
    Haaha ha ha hiç güleceğim yoktu harbiden cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını mı sanıyor
  • Abdullah Ademoğlu 19.03.2023 19:09
    Bu seçimde hepiniz tarihin çöplüğüne atilacaksiniz, Varol Reisim çok yaşa ♥️
  • HÜSAMEDIN 19.03.2023 18:47
    çocuk oyuncağına döndü.
Daha fazla yorum görüntüle