Habertürk'te Açık ve Net programına konuk olan Hilmi Daşdemir, CHP'li Müslim Sarı ile tartışmasında "Kemal Kılıçdaroğlu PKK'nın adayıdır" dedi. Moderatör Kübra Par ile tartışan Daşdemir, yayını terk etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün HDP ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında ittifak iyice gün yüzüne çıktı. Daha öncesinde de HDP, Millet İttifakı'nın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olması durumunda kendi adaylarını çıkarmayacaklarını açıklamışlardı.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU PKK'NIN ADAYIDIR"

Daşdemir, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesine değindi. Hilmi Daşdemir'in CHP Parti Meclisi Üyesi Müslim Sarı'ya "O genel başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu, PKK'nın ve HDP'nin adayıdır" sözleri üzerine stüdyoda gergin anlar yaşandı. Kübra Par'ın müdahaleleri sonrası Hilmi Daşdemir yayını terk etti.

PEKİ PKK KİMİ DESTEKLİYOR?

PKK'nın sözde üst yöneticileri Mustafa Karasu, Cemal Bayık, Duran Kalkan, Murat Karayılan gibi teröristler PKK kanallarında verdikleri röportajlarda AK Parti'nin karşısında olan CHP ve İYİ Parti'yi desteklediklerini açıkça ifade etmişlerdi.

Yorumlar 266 Yorum Var
  • Akinci Beyi 29.03.2023 10:35
    Bu haber Türk denen kanalin Türklükle filanalaksi yok,ne kadar vatan haini varsa burda,pkk nin kimi destekledigi ortada ,acikca terör propagandasi yapiliyor ,en agir cezayi versin rütük uyumasin artik,
  • AKHİLAL 29.03.2023 09:26
    Adı üstünde "ortaklar" ve "ortak hareket ediyorlar"... Türkiyeye karşı.
  • Atilla Ersöz 29.03.2023 05:27
    Bu Habertürk'ün Türkiye ile ne sıkıntısı var.Bunu ciddi ciddi araştırmak lazım.
  • Seyit Onbaşı 29.03.2023 02:56
    DEVLETİMİZ'İ bölmeleri için Kandilden direk olarak Emirle Mutabakat metnine imza atan altılı masayı mı? YSK Bu durumu hakkında gerekli yasal işlemler için harekete geçmeli dir! AYM Başkanı da hareket etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde Ülkemiz Suriye gibi karıştırılmak istenmektedir Milletimizin İradesiyle Seçilmiş İktidarın Derbest edilmesi dir! Bunun adına Seçim Denemez!
  • Yavuz zaim 23.03.2023 15:44
    Bravo Hilmi bey herkesin duygularına tercüman oldunuz
Daha fazla yorum görüntüle