Altılı koalisyon masasının cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "ajans işi" ziyaretlerine bir yenisi daha eklendi.

ÖNCE HDP

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP heyeti ile 20 Mart'ta bir araya gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük isteyen HDP'li yöneticilerle kapalı kapılar ardından görüşme gerçekleştirdi. 6'lı koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile TBMM'de bir araya geldi. 1 saat süren toplantı sonrası Kılıçdaroğlu, Buldan ve Sancar açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarında, terör suçları nedeniyle görevinden alınan belediye başkanlarının yerine atanan kayyumlara yönelik ifadeleri dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, HDP'nin taleplerinin birçoğunun CHP ve 6'lı koalisyon tarafından uygun olduğunu da ifade etti. Pervin Buldan, dün Nevruz kutlamalarında, "Abdullah Öcalan'ın ağırlaştırılmış tecriti kaldırılsın" ifadelerini kullanarak terör propagandası yapmıştı.

SONRA ŞEHİTLİK

Aynı Kemal Kılıçdaroğlu, aradan bir gün geçtikten sonra rotasını PKK'lı teröristlerin kanını akıttığı şehitlerin kabirlerine çevirdi.

Kılıçdaroğlu, Gaziantep Yeşilkent Şehitliği'ni ziyaret ederek şehit kabirlerine karanfil bıraktı.

Kılıçdaroğlu ayrıca deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlar için dua okudu.

Yorumlar 262 Yorum Var
  • Sahipkıran 23.03.2023 18:39
    Allah laneti ve gazabı bu istismarcı münafıklar üstüne olsun. Şu mübarek günün hatrına6...
  • Mert 23.03.2023 14:29
    Şehitlerden özür dilemiştir, böyle bir halt ediyoruz bizi affedin diye af dilemiştir
  • ethem 22.03.2023 06:53
    bu adam bukalemun arkasına düşenleri allah doğru yolu göstersin
  • Hasan 22.03.2023 06:24
    Karakterini henüz anlayamayan ileri zekalıların gözüne sokuyor. Daha ne yapsın.
  • Misafir 22.03.2023 05:56
    Neyaptıgını bir bilse balık akıllı, ismet satdı kemal satamazmı bu ülkeyi, hep terörle iş birligi hem katil hem şuç ortagı, o yetmiyor şehit ziyareti, bu manyak akıldan yoksun kine neye hizmet ediyor belli bir çizgisi yok akıl tahtası hele hiç yok
Daha fazla yorum görüntüle