14 Mayıs cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için pazar günü sandığa giden vatandaşlar, cumhurbaşkanı seçimi için 2. turu işaret ederken, milletvekili seçimlerini sonuçlandırdı. 

Açıklanan verilere göre, Seçimlere AK Parti listelerinden giren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) TBMM'ye vekil göndermeyi başardı. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun yanı sıra Şehzade Demir, Faruk Dinç ve Serkan Ramanlı HÜDA PAR'ın Meclis'teki temsilcileri oldu.

TÜRK BAYRAKLI KUTLAMA

Hiçbir etkinliğinde Türk bayrağı açmayan, İstanbul mitinginde açılan al bayrakları anonsla indirttiren HDP'yi meşrulaştıran CHP'nin maskesi Güneydoğu'da düşdü. CHP'nin Hizbullah üzerinden terörle irtibatlandırmaya çalıştığı HÜDA PAR'ın TBMM'ye 4 milletvekili göndermesi, Batman'da Türk bayraklarıyla kutlandı.

Kılıçdaroğlu'nun "domuz bağcıları" diye itham ettiği HÜDA PAR'lı gençler, al bayrakların dalgalandığı meydanda halaylarla Cumhur İttifakı'nın seçim galibiyetini kutladı.

KILIÇDAROĞLU'NUN DANIŞMANI TÜRK BAYRAKLARINI KALDIRTMIŞTI

Hatırlanacağı üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rozet takarak hukuk ve siyasi işler başdanışmanı yaptığı Nuşirevan Elçi, CHP Genel Merkezi'nde Rudaw Tv'ye verdiği röportajda her basın toplantısında görülen Türk bayraklarını kaldırtmıştı. Türk bayraklarının röportaj verilirken kaldırılması vatandaşların büyük tepkisini çekmişti.

Yorumlar 108 Yorum Var
  • Memleket sevdalısı 19.05.2023 12:56
    Kürdü, Türkü bir araya getiren, dillerindeki Kelime-i tevhid ve ellerindeki al bayraktır, daim olsun İslam kardeşliği.Kahrolsun şer ittifakı.
  • Ahmet 19.05.2023 11:25
    HÜDA-PAR a düşman olmalarının nedeni HÜDA-PAR ın elinde tuttuğu alâyi kelimetullah bayrağıdır. Bunlar hüdapara değil İslam'a düşmanlar.
  • Ahmet 19.05.2023 11:21
    Ya bir tek ben mi bu videoya kalbimi bırakıyorum. Benden başka beğenen yokmu bu kutlamaları.
  • yolcu 19.05.2023 10:08
    Hüdapar Vatan bayrak Ezan sevgisi taşıyan bir partidir Vatanın bölünmez bütünlüğünü savunuyorlar chp zihniyeti kuru iftira atıyorlar askere polise kurşun atanlarla itifaklarını gizlemek için bu kirli iftiraya başvurdular millet Vatan hainlerini gayet iyi biliyor
  • Harun 18.05.2023 00:20
    Oy kullandığım sandıkta onları görünce Ohhh dedim HDP zihniyeti oyumu çalamaz dedim
Daha fazla yorum görüntüle