Önce "Niye Libya'da yokuz?" eleştirisi geldi. Türkiye, Libya ve Akdeniz'de varlığını hissettirince "Neden Libya'dayız?" dediler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, teröre destek verme konusu haricinde neredeyse hiçbir konuda istikrarlı bir politika izleyemedi. Sürekli kendiyle çelişen CHP Lideri Kılıçdaroğlu bu kez de Libya tezkeresi konusunda kendi kendini yalanladı. Kılıçdaroğlu ağustos ayında Nevşehir'de il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye'nin neden Doğu Akdeniz'de olmadığını söyleyerek ilginç bir çıkış yapmıştı. Türkiye'nin Libya ile yaptığı anlaşma sonrasındaysa hemen çark etti ve bu kez de "Libya'da ne işimiz var" demeye başladı.

CHP'NİN LİBYA VE AKDENİZ TUTARSIZLIĞI

Kılıçdaroğlu, "Doğu Akdeniz'de zengin petrol var. Doğal gaz yatakları var. Amerika orada, Yunanistan orada, Kıbrıs Rum Yönetimi orada, Mısır orada, Katar orada, hepsi orada. Bir tek devlet yok, Türkiye. Niye yok? Akdeniz'in yer altı zenginliklerinden yararlanmak için "Armut piş, ağzıma düş" politikasının bir işe yaramayacağı ortada." demişti.

Önce "Niye herkesin olduğu yerde biz yokuz" dedi. Başkan Erdoğan Akdeniz'de var olmak için adımlar atıldığında da "Ne işimiz var Libya'da" diye çıkışarak yine bir çelişkisini ortaya koydu.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Bülent duman 21.05.2023 20:18
    Yazıklar olsun size Allah bildiği gibi yapsın inşallah zaten yapmış
  • Abc 21.05.2023 16:06
    Bence kk bu konulara hakim değil bilmiyor..bilmediği için de seçilmemeli...CHP'nin başına bu işleri bilen biri gelmeli..
  • Ahmet 21.05.2023 13:52
    Adam ayrı boyutta yaşıyor.Kimse farkında değil.Ne olur anlayın şu adamcağazı.Aslında o bu zamanda bile yaşamıyor.Siz farkında değilsiniz.
  • Turk 21.05.2023 13:27
    Bundan bir hat olmaz eline bu ve meralin kağıt vermiş onu bile zor okuyor bunlar madem bunlara kağıt verdiniz kolay şeyler yazın ali topu at ayşe okula koş diye o kadar zor şeyi bunlar nasıl okuyacak düşürmemişler bütün gazate ve sanatçı içinde hain olanlara da bakanlık yardımcı ver biraz da ordan oy gelir belki
  • Misafir 21.05.2023 12:10
    Adam şizofren hasta
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek