Seçimde Başkan Erdoğan'ı destekleyeceğini belirten Sinan Oğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NUN İPEK YOLU PROJESİ

''Çin bile Zengezur koridorunu kullanmak isterken sen nasıl Ermenistan'ın tarihi rüyasını gerçekleştirmeye yönelik adım atarsın. Zengezur koridori Türk dünyası için adeta nefes borusudur. Turancı bir adam olarak benim orada olmam mümkün değildir. Bu koridora halel getirecek her şeye karşıyım.

Ben AK Parti hükümetlerinin birçok dış ilişkilerini eleştirmişimdir. Doğruya doğru derim ben. Siyaset sadece yanlışları görmek değil, doğruların da hakkını vermektir. Karabağ'ın işgalden kurtarılması en büyük hayallerimden biridir. Bu büyük bir diplomatik başarıdır. Türkiye'nin istikrarı Türk dünyası ve turan için çok önemli.

Bizim ikna olmamızı sağlayan önemli işlerdir. Onun için biz istikrarı önemsiyoruz. Cumhurbaşkanlığı da 50 küsurlarla alınacak bir iş değildir. Parlamentoyu alan Cumhur İttifakının daha yüksek oranlarla sandıktan çıkması gerekmektedir. Yüksek oy oranlarıyla seçimlerin kazanılmasını sağlamak için lütfen sandığa gidin.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Misafir58 26.05.2023 11:56
    Seninde yolun açık olsun t c. İlelebet payidar olacak kahrolsun chpkk işbirliğ
  • azi 26.05.2023 11:20
    kilcikoglu Ermenilere arka cikar onlar icin savasir her halde aileleri akrabalar
  • osmanlı 26.05.2023 11:16
    payda eşit olduktan sonra paylarımız toplanır anlaşılır.Karabağ zaferini görmezden gelen bir azerinin gözümde demirtaştan farkı olamaz.Şu anda muhalefetin büyük kısmı kemal, meral, ekrem kökleri ermeni rum olduğu ispatlandı.Pkk başları da ermeni.Egeli trakyalı bunlara nasıl oy verir ? hepsinin paydası dinsizlik çünkü....
  • Sinan 26.05.2023 11:04
    Ermeni olduğu için olabilirmi??? Yoksa niye istesın
  • murat 26.05.2023 11:02
    senin gibi siyasetçiler olmalı
Daha fazla yorum görüntüle