Seçim mağlubiyeti sonrası Akşener'e soğuk duş! En yakınındaki isim istifa etti...

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Başkan Erdoğan'ın büyük bir farkla zafere ulaşmasının ardından 6'lı masa ortaklarında çözülme başladı... İYİ Parti'de ilk istifa Genel Başkan Danışmanı Oğuz Hocaoğlu'ndan geldi.

GİRİŞ 29.05.2023 17:33 GÜNCELLEME 30.05.2023 11:42
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve eski Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, mevcut oy oranını korumayı başarı olarak görenlerle birlikte yol yürümenin bir anlamı olmadığını bekirterek istifa ettiğini açıkladı.

"LİYAKATSİZ YÖNETİCİLER TARAFINDAN CİDDİ ALINMADI"

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Hocaoğlu, "2011'de ülkemin ve milletimin milli menfaatleri için MHP'de değişim hareketini başlattık. Bu süreç sonucunda kendimi İyi Parti'de buldum. Ancak gelinen süreçte yola çıktığımız hiçbir değeri yansıtmayan şahsi menfaatlerin ülke, vatan millet çıkarlarının üstünde tutulduğunu gördüm. Vatanıma, milletimize daha iyi hizmet etmek amacıyla siyaset yapmıştık.

Partiye gönül veren yüzbinlerce üyenin, milyonlarla vatandaşın umudu ciddiyetsiz ve liyakatsiz yöneticiler tarafından ciddiye alınmamıştır. Mevcut oy oranının korunmasını başarı olarak addedenlerle aynı yolda yürümenin bir manası kalmamıştır. Bu minvalde üyesi bulunduğun partiden ve genel başkan danışmanlığından istifa ediyorum. Bu süreçte bana inanan, güvenen tüm dostlarımdan helallik istiyorum. Sizlerle tanışmak dost arkadaş olmak gerçekten takdire şayandı. Görev aldığımız süreçte kalbini kırdığımız tüm arkadaşlardan da helallik istiyorum'' dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 188
  • Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Vatana millete ihanet içinde olduğunuzu seçimi kaybedince mi anladınız. Geçti Borun pazarı sür eşeğini Niğdeye.
    Cevapla
  • Veli 9 ay önce Şikayet Et
    Neden istifa ettin. Daha marul başbakan olacaktı. Demirtaş ile kahvaltı yapacaktı. Dilek Demirtaş ile şarkı söyleyecekti. Neyse yol yakınken dönmüşsün
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    yanlış insanlarla doğru yol gidilmez
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Hay aksi Çöpte yer de kalmamıştır.
    Cevapla
  • Fatih Fırat 9 ay önce Şikayet Et
    Meral bir gidin artık bir bitin. pıktık yaw sizin gibi F classlardan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!