CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sandık görevlileriyle yaptığı toplantıda bir partiliyi tokatladığı iddia edildi. 

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, Karalar'ın partili vatandaşı kürsüye çağırarak tokat attığı öne sürüldü. 

"Sandık görevlisine tokat atıldığı" iddiası, sosyal medyada tepki çekerken Zeydan Karalar'dan açıklama geldi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karalar, yayınladığı videoda vurduğu görülse de amacının darp olmadığını ve iftira olduğunu öne sürdü. Karalar, şu ifadelerde bulundu: 

"İftira çok aşağılık bir şeydir. Atanlar gün yüzü görmesin. Ama kalbim temiz. Bu olayı başka bir açıdan montajlayıp, Zeydan Karalar yaşlı partiliyi dövdü diye servis edenler, siz aslını biliyorsunuz ama bilmeyenler izlesin. Bu videoyu bizden habersiz bir kardeşimiz çekmiş. Dövdü dedikleri adam benim 45 yıllık yol arkadaşım. Ben ona demokratik hakkını kullansın diye kürsümü verdim. 

Şimdi bu haysiyetsiz yalanı paylaşan bütün haber siteleri, bu videoyu yayınlayıp benden özür dilemek zorunda. Bunu yapmayan herkes ahlaksız ve kötü niyetlidir. Ben belediye başkanıyım diye sürekli bu iftiraları kaldırmak zorunda değilim. Ben de insanım. Dürüst olun, insan olun, delikanlı olun!"

Yorumlar 229 Yorum Var
  • Dedem 11.06.2023 12:22
    Sayın iç işleri bakanı miz Top sizde ,arastirirsaniz çok malzeme çıkar bu herif ile ilgili.Hizli bir giriş yapın.
  • Bünyamin 11.06.2023 12:22
    Şöyle bakıyorum da empati yapınca dedimki iyiki o mecliste benim gibi biri yokmuş
  • CHP BUDUR 11.06.2023 12:13
    SEÇMENLERİNİ KIRBAÇLAYABİLİR,DÖVEBİLİR HATTA İŞ İSTEYENE TECAVÜZ BİLE EDEBİLİRLER VE BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN HİZMETTE YOK AMA OY VERMEK ZORUNDASINIZ...BU KADAR BİLİNÇSİZ SEÇMEN GRUBU DÜNYADA BULUNMAz
  • Abidin 11.06.2023 12:02
    işte bu CHP yönetimi bu kadar karktersiz toplum önünde bir insanımızı katil edecek kadar insanlıktan nasibini almamıştır. Ben olsam o kardeşimizin yerinde mahkemeye veririm onur kırıcı bir durum.
  • esas 11.06.2023 11:44
    Kalkan el de ortada vurma sesi de ortada kameraya çeken CHP'linin sesi de doğruluyor
Daha fazla yorum görüntüle