Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazanan milli okçu Mete Gazoz’u telefonla arayarak tebrik etti.

Madalya töreninden ardından Mete’yi telefon arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli sporcuyu başarısından dolayı tebrik ederek, "Gözlerinden öpüyorum. Tebrik ediyorum. Bizleri çok duygulandırdın. Tarihi yeniden ayağa kaldırdın. Okçu bir milletin okçu bir torunu olarak tarih yazdın. Gözlerim yaşlı olarak o son okunu izledim. İnşallah Türkiye'de Külliye'de seninle beraber bu mutluluğu milletçe yaşayacağız" dedi.

Milli Okçu da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Vatansever 01.08.2021 16:45
    Orda Mete nin yetişmesinde pay sahibi ve çalıştıran Antrenör de var neden unutuluyor veya geri planda bırakılıyor
  • Göktürk 31.07.2021 22:32
    Zeki çevik ve ahlaklı. Adının hakkını verdin. Metehan'ın torunu ecdadın yüzünü ak ettin tebrikler.
  • Ceyda 31.07.2021 20:04
    Harikasın mete tebrik ederim.Seni yetistiren ailene saygilarimi sunarim.Ülkemizin boyle genclere ihtiyaci var.Konusması üzerine gelen yorumları okuyorum insanların yasamlarina dair gercekleri bilmeden ne de guzel rahatca konusuyorsunuz.AMA KONUSMAYIN siz ozellikle konusmayin ,hakkiniz yok cunku sadece bu basariyi tebrik edebilirsiniz elestiremezsiniz.
  • Aslan Mete 31.07.2021 18:15
    Mete'nin konuşmasıyla ilgili bir yorum görünce yazmak istedim. Mete Gazo'un konuşmasında biraz kekemelik var. Heyecandan belki konuşamamıştır. Tebrik ediyoruz aslan parçasını. Ve ayrıca bende okçuluk sporuyla ilgilendiğim için takip ediyorum Mete'yi. Çok fazla çalıştı buralara gelmek için. Önümüzdeki yıllarda daha çok ismini duyacağız İnşallah. Tıpkı bir Naim Süleymanoğlu gibi
  • MEHMET 31.07.2021 14:41
    ne kadar edepli .helal olsun şampiyon
Daha fazla yorum görüntüle