Beşiktaş'ın gözdesi Ersin Destanoğlu'na İngiliz devinden yakın takip! Sezon sonunda transfer...

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sene kaleyi devralan ve gösterdiği performansla kısa sürede üst düzey Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Ersin Destanoğlu'na İngiliz devi Chelsea talip oldu. Göztepe karşılaşmasının penaltı atışlarında siyah beyazlıları değim yerindeyse ipten alan Ersin Destanoğlu'nun hayalinin Avrupa'da üst düzey takımlarda oynamak olduğu biliniyordu. Chelsea yaz transfer döneminde genç oyuncuyu kadrosuna katabilmek için harekete geçti...

Beşiktaş'ın gözdesi Ersin Destanoğlu'na İngiliz devinden yakın takip! Sezon sonunda transfer...
Beşiktaş'ın gözdesi Ersin Destanoğlu'na İngiliz devinden yakın takip! Sezon sonunda transfer...
GİRİŞ 15.02.2022 09:43 GÜNCELLEME 15.02.2022 09:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon şampiyonlukta hiç şüphesiz en önemli figürlerinden birisi olan Ersin Destanoğlu için Avrupa kulüpleri sıraya girdi. Özellikle Nice, Lille ve Lyon'un ardından Chelsea'de başarılı kaleciye talip oldu. 2013 yılında Bayrampaşa altyapısından Beşiktaş'a transfer olan oyuncu 5 yıllık altyapı serüveninin ardından 2018 yılında A takıma yükselmişti. Dönem dönem Türkiye kupasında forma şansı yakalayan Ersin Destanoğlu, son olarak Loris Kairus'un takımdan ayrılması ile birlikte Utku'yla düzenli forma giyme şansı yakaladı. Geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın'ın verdiği şansı en iyi şekilde değerlendiren Destanoğlu, Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşadı. Özellikle son maçlarda gösterdiği performansla dikkat çeken Ersin, İngiliz devi Chelsea'nin radarına girdi...

Rekorları alt üst eden Cristiano Ronaldo'dan emeklilik kararı! Yaşlandığı için futbolu bırakmayı...Rekorları alt üst eden Cristiano Ronaldo'dan emeklilik kararı! Yaşlandığı için futbolu bırakmayı...

Chelsea Yaz Transfer Döneminde Beşiktaş'ın Kapısını Çalacak!

Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea transferde dur durak bilmiyor. Sezon başında İnter'den Lukaku'yu rekor bonvervisle kadrosuna katan beyaz mavililer, bu kez de rotayı Türkiye'ye çevirdi. 

Göztepe mücadelesinde kurtardığı 2 penaltı atışıyla Kartal'ı bir üst tura taşıyan Ersin Destanoğlu için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sabah'ta yer alan habere göre Fransız takımlarının ardından İngiliz devi Chelsea, Beşiktaşlı genç file bekçisine talip oldu.

Chelsea'nin yaz transfer döneminde Ersin Destanoğu için harekete geçmesi beklenirken, Beşiktaş'ın bu transfer için önemli bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor. 

Beşiktaş'la sözleşme yenileyen 21 yaşındaki başarılı kalecinin Avrupa'ya gitmek istediği biliniyor. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan Ersin'in önemli bir bonservis bedeliyle Beşiktaş'a maddi bir kazanç bırakarak transfer olabileceği konuşulanlar arasında.

Chelsea'nin yanında Almanya'dan Schalke'nin de başarılı oyuncu için teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. 2021 yılı Şubat ayında değeri 3 milyon euro olan Ersin Destanoğlu'nun güncel değeri 9 milyon euro seviyelerinde.

Son Dönemlerde Performansı Kusursuza Yakın!

Sergen Yalçın'ın forma şansı vermesiyle birlikte performansı yükselişe geçen Ersin Destanoğlu, Beşiktaş'ta dönem dönem tartışmaların odak noktası olmuştu. Siyah beyazlı oyuncu, Süper Lig'de  oynadığı son 5 karşılaşma olan  Gaziantep, Karagümrük, Malatya, Antalya ve  kupadaki Göztepe maçındaki performansıyla herkesin takdirini kazandı. Siyah beyazlı eldiven son 5 resmi müsabakada kalesine gelen 21 isabetli şutu da kurtardı.  Ersin, Göztepe maçının normal süresinde kaleye gelen 7 şutta ise gole izin vermedi.

Beşiktaş'la Kazanmadığı Kupa Kalmadı!

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluk yolcuğunda kalesi emin ellere emanetti.  İlk 11 başladığı 35 maçta kalesinde sadece 35 gol gören başarılı file bekçisi Beşiktaş'ın şampiyon olmasında büyük bir pay sahibiydi. Ersin Destanoğlu, Beşiktaş formasıyla  2020-2021 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası şampiyonluğu ve Süper kupa şampiyonluğu yaşadı. 

Güncel Piyasa Değeri 9 Milyon Euro'yu Buldu!

Başarılı performansının ardından Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmeyi başaran genç file bekçisi piyasa değerini geçtiğimiz Şubat ayına göre 3 kat arttırdı. Destanoğlu, bu sezon siyah beyazlı formayla çıktığı 8 karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başardı. Son iki sezonda Beşiktaş formasıyla 2 penaltı atışını kurtaran Ersin, seri penaltılar ile birlikte bu sayıyı 6'ya yükseltti.

YORUMLAR 6
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcan seyirciyle fazla oynuyor Uğurcanı kim alırsa elinde patlar Avrupadan kimse bizden kaleci almaz
    Cevapla
  • Misafirr 2 yıl önce Şikayet Et
    Kedi uzanamadığı ete murdar der. Uğurcan bir numara . Kıskananlar da çatlıyor
    Cevapla
  • x factor 2 yıl önce Şikayet Et
    adamlarda kepa ve mendy var altyapıdakiler de hariç menajer oyunu
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    e tabi malzemeci lazım her takıma
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    uğurcan ı mı alacak ersin i mi bi karar verin
    Cevapla
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    he tabi tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle