Brezilya Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Voleybol Milletler Ligi'nde Ankara etabı 5 Haziran Pazar günü itibariyle tamamlanıyor. Bu tarihten sonra Brezilya'nın ev sahipliğinde ikinci hafta başlıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımız da, bu bölümdeki ilk maçını Brezilya ile oynayacak. Peki, Brezilya Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, günlerdir merakla beklenen karşılaşmanın yayın programı...

Brezilya Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Brezilya Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 14.06.2022 11:57 GÜNCELLEME 14.06.2022 11:57

Voleybolda kulüp düzeyinde normal sezonun tamamlanmasıyla beraber Voleybol Milletler Ligi, FIVB Challenger Kupası ve Altın Ligi gibi organizasyonlar başladı. Dünyanın en iyi 4'üncü takımı olarak bilinen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi'nin ikinci haftasına Brezilya'da başlıyor. Bu doğrultuda, Filenin Sultanları ilk maçını da ev sahibi ülke ile oynayacak. Peki, Brezilya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, binlerce voleybol tutkununun araştırdığı kritik karşılaşmanın tarihleri...

BREZİLYA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Ülkemizdeki binlerce voleybolseverin adeta iple çektiği Brezilya Türkiye maçı, 16 Haziran Perşembe günü saat 03.00'te başlıyor. Kritik müsabakanın biletleri ise, Voleybol Milletler Ligi'nin resmi internet sitesinde satılıyor. Milliler, bir haftalık periyotta dört gün arka arkaya son derece kritik maçlara çıkacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Brezilya Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı, ülkemizde TRT Spor veya TRT Spor YILDIZ kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Her iki kanal da Voleybol Milletler Ligi'nin yayıncısı konumunda. Fakat şimdiye dek hangi kanalda yayın yapılacağına ilişkin bir açıklama gelmedi.

Voleybol

Buna ek olarak, TRT Spor'un resmi internet sitesinde de üst sıraları doğrudan etkileyecek maç seyredilebilecek. Bu adresler dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

MİLLİLERİN BREZİLYA'DA OYNAYACAĞI MAÇLAR

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, tıpkı Ankara'da olduğu gibi Brezilya'da da dört müsabakaya çıkacak. Bu maçların tarihleri Voleybol Milletler Ligi'nin resmi internet sitesinde olduğu gibi Türkiye Voleybol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde de yayınlandı. İşte, Türkiye'nin Brezilya'daki maç programı:

  • Brezilya Türkiye: 16 Haziran Perşembe, 03.00

  • Sırbistan Türkiye: 17 Haziran Cuma, 24.00

  • Almanya Türkiye: 18 Haziran Cumartesi, 24.00

  • Türkiye Güney Kore: 19 Haziran Pazar, 22.00

Brezilya'da son olarak Güney Kore ile salona inecek Milliler, bu tarihten sonra Kanada haftasına başlayacak. Voleybol Milletler Ligi'nin yayınladığı maç takvimine göre, final maçları da Ankara'da organize edilecek. Finaller, 13 Temmuz'da başlayacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz