Gareth Bale'den sürpriz hamle! Bedelsiz olarak...

Eylül 2013'te 101 milyon Euro bedelle Real Madrid'e giden Gareth Bale, buradaki kontratının sona ermesiyle beraber futbolseverleri şaşırtan bir hamlede bulundu. Dünyaca ünlü yıldız, doğduğu kentin takımı Cardiff City ile görüşme halinde.

Gareth Bale'den sürpriz hamle! Bedelsiz olarak...
Gareth Bale'den sürpriz hamle! Bedelsiz olarak...
GİRİŞ 22.06.2022 19:47 GÜNCELLEME 22.06.2022 19:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tottenham'da geçirdiği 6 sezondan sonra rekor ücretle Real Madrid'in yolunu tutan Gareth Bale, İspanya'da İngiltere'yi aratacak cinsten bir performans ortaya koydu.

Gustavo Scarpa kimdir?Gustavo Scarpa kimdir?

Bir dönem 90 milyon Euro bandına çıkan futbolcunun güncel değeri 3 milyon Euro'ya kadar gerilerken, Madrid cephesi Gallerli yıldıza yeni kontrat önermedi.

ÖZEL ARACIYLA CARDİFF'E GELDİ

Galler Milli Takımı'nı Dünya Kupası'na götüren kadroda yer alıp takıma kaptanlık yapan Bale, transfer görüşmeleri için Cardiff'e geldi.

Gareth Bale, Cardiff City antrenmanında

Ocak 2022'den bu yana İngiltere Premier Ligi ve Amerika MLS ekipleriyle anılan yıldız oyuncu, sıra dışı bir karar alarak Cardiff City ile temasa geçti.

1 Temmuz 2022'de Real Madrid'deki kontratı sona eren Gareth Bale, bugün özel aracıyla Cardiff City'nin antrenman tesislerini ziyaret etti.

TEKNİK DİREKTÖR STEVE MORİSON'LA GÖRÜŞTÜ

Yeni sezon hazırlıklarının sürdüğü ekipte takımın teknik direktörü Steve Morison ile görüşen yıldız, kariyer planlamasını ve Cardiff'in kendisine önerdiği kontratı inceledi.

Galler'de yayın yapan GallerOnline'ın haberine göre, Gareth Bale ile Morison arasındaki ilk görüşme olumlu geçti.

Gareth Bale, Real Madrid

Oyuncuyla bizzat ilgilenen Morison, Bale'e fikrini sordu. Haberde Bale'in sorumluluk hissi duyduğu ve önümüzdeki günlerde son kararını açıklayacağı iddia edildi.

İspanya'da 8 yıl geçiren Gareth Bale burada 3 kez LaLiga şampiyonluğu yaşarken, 5 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. 8 yılda 258 resmi maça çıkan yıldız oyuncu 106 golle beklentilerin bir hayli altında kaldı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • B. A. 1 yıl önce Şikayet Et
    gerçek milliyetçilik budur.. bizimkilerinde milli ruh sıfır
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs ye gelse iş yapar
    Cevapla