Hagi’nin futbolcusuyla dalga geçtiler! "Kramponum maaşından daha fazla"

Romanya'da Viitorul Constanta'yı çalıştıran eski Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi, eski bir oyuncusunun aldığı maaş üzerinden nasıl aşağılandığını ilk kez anlattı.

Hagi’nin futbolcusuyla dalga geçtiler! "Kramponum maaşından daha fazla"
Hagi’nin futbolcusuyla dalga geçtiler! "Kramponum maaşından daha fazla"
GİRİŞ 10.07.2022 19:16 GÜNCELLEME 10.07.2022 19:17
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

     
Haber 7 - Spor Servisi

Galatasaray'da oynadığı dönemde UEFA Avrupa Kupası ve UEFA Süper Kupası zaferlerinde yer alan Gheorghe Hagi, bir süredir Farului Constanta'yı çalıştırıyor.

Ronaldo’dan büyük kurnazlık! Ayrılık kararından hemen önce…Ronaldo’dan büyük kurnazlık! Ayrılık kararından hemen önce…

Romanya Ligi'nin mütevazi ekibi Farului Constanta ile yaz kampına giren usta isim, takımın YouTube kanalında da yayınlanan bir basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Takımın güncel form durumunu ve transfer politikasını yorumlayan deneyimli antrenör, bir ara konuyu ülke futboluna da getirdi.

Gheorghe Hagi, FC Viitorul Constanta

Romanya'daki futbol ortamıyla Avrupa'daki makasın iyice açıldığını belirten Hagi, Viitorul'u (Farului) çalıştırırken başından geçen bir anıyı da ilk kez anlattı.

FC Viitorul'un (Farului) sahibi olup kulübün teknik direktörlüğünü de yapan eski futbolcu, 2017'de takımıyla UEFA Avrupa Ligi Play-Off'larında mücadele etmişti.

RB Salzburg FC Viitorul Constanta maçından bir fotoğraf

Viitorul, Play-Off etabında Avusturya'dan RB Salzburg ile Viitorul eşleşirken, Avusturya temsilcisi içerde ve dışarda aldığı galibiyetlerle grup aşamasına yükselmişti.

HAGİ: "BİZDEN DAHA İYİ DEĞİLLERDİ"

Gheorghe Hagi, o maçta Viitorul'dan bir futbolcusunun rakip takım oyuncusuyla girdiği diyalogu şu sözlerle anlattı:

"Salzburg'la oynadığımız dönemde yaşadığımız olaya değineceğim. Salzburg'dan bir oyuncu, takımımdaki bir futbolcuma maaşını sormuş. 

O da '3 bin Euro kazanıyorum' demiş. Sadece 3 bin. Rakip oyuncu, futbolcuma dönüp '3 bin mi? Kramponum maaşından daha fazla' demez mi? 

Oyuncumun neler hissettiğini nasıl anlatabilirim? Zaten bizi yendiler de. Ama bizden daha iyi değillerdi. Sadece daha organizelerdi"

Gheorghe Hagi

24 Ağustos 2017'de oynanan ilk Play-Off maçında RB Salzburg, FC Viitorul'u 4-0'lık net skorla geçmiş, rövanş maçında da 3-1'lik skorla sahadan galip ayrılmıştı. Totalde durumu 7-1'e getiren Salzburg gruplara kalırken, Viitorul'un da Avrupa hayalleri suya düşmüştü.

FC Viitorul Constanta (Farului), Romanya'da önceki sezonu 5'inci sırada tamamlayıp Play-Off etabına yükseldi. 

6 takımın yer aldığı etabı 4'üncü sırada kapatan FC Viitorul, Avrupa biletinin kıyısından döndü. Romanya'da geçtiğimiz sezonu CFR Cluj şampiyonlukla sonuçlandırırken, Steaua Bükreş ikinci sırada Konferans Ligi bileti aldı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 15
  • hirsiz-hagi 1 yıl önce Şikayet Et
    telefonumu caldilar deyip türk halkina hakaret eden hirsizlar deyip hakaret eden cingene hagi rumen cinhgenesi adi hirsiz herkesi kendin sanma
    Cevapla
  • tolo 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerlisin değilmi? MESUT oldunuzmu onu söyleyin :)
    Cevapla
  • Antits 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyunculuğuna sözümüz yok. Ondan sonra geriye senden koca bir sıfır kalıyor. Sen cebindeki telefondan haberi olmayan bir teknik direktörsün.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Sunalın filimindeki attığı basketler eşssiz yüzünün boyası çıkınca yabancı olmadığı için kovuluyo yani avrupanın hakemleri yok ofsayt bilmem ne Türkiyede nice gençler boş geziyo bu tür şeyler böyle bişey
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin karakterin zaten zayif. Zamaninda milletin hakemin ayagini ozellikle eziyordun. Sirf ulusoy sayesinde 110 dk lik maclarla ligi aldiniz. Birde cikip utanmadan karakterden bahsediyor. Bravo alman oyuncuya. Lafi gedigine koymus.
    Cevapla
  • Temel 1 yıl önce Şikayet Et
    UEFA kupası ve diğer 3 şampiyonluğu da Ulusoy aldırdı zaten. Real Arsenal ne ki canım. Zaten karpuz da ağaçta yetişen bir yaprak türüdür
    Cevapla
  • 0628 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener li misin. Çünkü bu kin fenerde olurda hep. Ama unutmayın ki gelmiş geçmiş tüm fenerli oyuncularin topu birden Hagi'nin gramponunun ipi bile olamaz.
    Cevapla
  • Memoli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler parayla olsaydı dünyanın zenginleri en iyi futbolcular olur idi. Bu bir yetenek ve çalışarak adam profesör olmuş. Paran ile değil yaptığın basarlar ile öne çık. Haginin basarılarını yazmak için yazar olman gerekiyor. Okumak için edebiyatçı olmak gerekiyor. Yani adamın futbol hayatı o kadar başarılar ile dolu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle