Trabzonspor Kopenhag maçını şifresiz veren yabancı kanallar! CBC Sport HD yayın yapacak mı?

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki temsilcimiz Trabzonspor, Danimarka ekibi Kopenhag'ı evinde ağırlayacak. Hatırlanacağı üzere ilk müsabaka Kopenhag'ın evi Parken Stadyumu'nda oynanmış ve Bordo-Mavililer 2-1'lik mağlubiyetle sahadan ayrılmıştı. Rövanş karşılaşması ise MedicalPark Stadyumu'nda organize edilecek. İşte, Trabzonspor Kopenhag maçını şifresiz veren yabancı kanallar ve CBC Sport HD bilgisi!

Trabzonspor Kopenhag maçını şifresiz veren yabancı kanallar! CBC Sport HD yayın yapacak mı?
Trabzonspor Kopenhag maçını şifresiz veren yabancı kanallar! CBC Sport HD yayın yapacak mı?
GİRİŞ 24.08.2022 22:49 GÜNCELLEME 24.08.2022 22:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 3'üncü hafta karşılaşmalarının sona ermesiyle beraber yeniden Avrupa takvimine geçildi. Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanşında Kopenhag'ı evinde konuk edecek. Bilindiği üzere ilk karşılaşma 16 Ağustos Salı günü Parken'de düzenlenmiş ve temsilcimiz 2-1'lik skorla mağlup olmuştu. Fırtına'nın tek golünü Anastasios Bakasetas kaydederken, Kopenhag'ı galibiyete götüren goller Viktor Claesson ile Lukas Lerager'den geldi. Diğer taraftan on binlerce futbol tutkunu yayın bilgisini araştırmaya başladı. İşte, Trabzonspor Kopenhag maçını şifresiz veren yabancı kanallar ve CBC Sport HD bilgisi!

Jean-Philippe Gbamin kimdir?Trabzonspor'la anılan Jean-Philippe Gbamin kimdir?

TRABZONSPOR KOPENHAG MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLARIN LİSTESİ

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan paylaşımla birlikte Trabzonspor Kopenhag maçının yayıncıları belli oldu. İşte, müsabakayı şifresiz veren yabancı kanalların listesi!

5 STARS Israel HD

Arena Sport 1 HD Serbia

Arena Sport 3 HD Croatia

BT Sport 5 HD

Canal+ Sport 3 Afrique HD

Cosmote Sport 3 HD

Cytavision Sports 6 HD

DAZN 2 Bar Deutsch HD

Eleven Sports 2 Portugal HD

M+ Liga de Campeones 3 HD

MATCH! Futbol 1 HD

MEGA Hellas

Nova Sport 4 Czech HD

Ring Bulgaria HD

Sport 1 Hungary HD

SportKlub 3 Slovenia

TSN Malta 7 HD

TV3+ Dansk HD

ViaPlay Baltic HD

ViaPlay Denmark HD

Ziggo Sport Docu

Yukarıdaki kanallardan bazıları sadece bağlı bulundukları ülkede lokal yayın yapmaktadır.

MAÇ NE ZAMAN?

Trabzonspor ile Kopenhag arasındaki UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanşı, 24 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00'de başlayacak. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor. Diğer taraftan müsabaka öncesinde satışa sunulan biletlerin tamamı tükendi. MedicalPark, tıklım tıklım dolu tribünleri ile Kopenhag'a kapılarını açacak.

Trabzonspor Kopenhag maçı canlı izle | EXXEN Şampiyonlar Ligi internet yayını seyretTrabzonspor Kopenhag maçı canlı izle | EXXEN Şampiyonlar Ligi internet yayını seyret

Kopenhag Trabzonspor maçı

HANGİ KANALDA?

On binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Trabzonspor Kopenhag karşılaşması, ülkemizde EXXEN adlı dijital video platformu üzerinden ekrana gelecek. Bunun haricinde TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakanın canlı anlatımına ve son dakika gelişmelerine anında ulaşabilirsiniz. EXXEN uygulamasına dair daha fazla bilgi edinebilmek için de aşağıdaki içeriği okuyabilirsiniz. CBC Sport HD için de bir alttaki içeriği ziyaret edebilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...

HAKEMLER

  • Danny Makkelie (Hakem)

  • Hessel Steegstra (1. Yardımcı Hakem)

  • Jan de Vries (2. Yardımcı Hakem)

  • Jochem Kampuis (Dördüncü Hakem)

  • Pol van Boekel (VAR)

  • Dennis Higler (AVAR)

UEFA, Trabzonspor Kopenhag rövanşında görev alacak saha içi hakemleriyle VAR ve AVAR'ı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan (NFF) atadı.

ABDULLAH AVCI: "UMARIM GRUPLARA KALACAĞIZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Yarın topa daha fazla sahip olan, oyunu domine eden, oyun kontrolünü kaybetmeyen bir takım olmak istiyoruz. Geçen haftaki formasyondan farklı bir şey düşünmüyorum. Onun içinde ufak tefek detaylar olacak tabii. Muhteşem Trabzonspor taraftarının hem hücumda hem savunmada bizlere vereceği destekle beraber umarım gruplara kalacağız"

JESS THORUP: "BİZİM SÖZLÜĞÜMÜZDE KORKU DİYE BİR ŞEY YOK"

Kopenhag Teknik Direktörü Jess Thorup da bir önceki gün basın mensuplarının karşısına çıkarak soruları cevapladı. Thorup şu şekilde konuştu:

Bizim sözlüğümüzde korku diye bir şey yok. Futbolcularımızın bireysel olarak sahada en yüksek şekilde kapasitelerini attırmak için çalışıyoruz, bütün dikkatim bu yönde

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Ziganalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı varken tur hayal
    Cevapla