Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki temsilcimiz Türkiye A Milli Erkek Futbol Takımı, gruptaki 6'ncı maçını Faroe Adaları ile oynayacak. Peki Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!
Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!
GİRİŞ 23.09.2022 16:18 GÜNCELLEME 23.09.2022 16:18

UEFA Uluslar Ligi'nde kendi grubunu domine eden A Milli Futbol Takımımız, adım adım grup finallerine doğru gidiyor. En yakın takipçisi Lüksemburg'un 5 puan önündeki Bizim Çocuklar, grup aşamasındaki son maçını Faroe Adaları ile oynayacak. Hatırlanacağı üzere bu iki ekip arasındaki ilk randevu Ay-Yıldızlıların 4-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. Peki, Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

FAROE ADALARI TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Ülkemizdeki ve Avrupa'daki futbol tutkunlarının merakla beklediği Faroe Adaları Türkiye maçı, 25 Eylül Pazar günü saat 21:45'te oynanacak. Kuzey Avrupa ülkesi, bu müsabakaya Torsvollur Stadı'nda ev sahipliği yapacak. 6 bin 40 kişi kapasiteli mekanda Faroe Adaları ve Türkiyeli taraftarlar takımlarını tribünden destekleyecek.

Çağlar Söyüncü

MAÇ HANGİ KANALDA?

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki son müsabaka olarak da bilinen Faroe Adaları Türkiye eşleşmesi, TRT 1 kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT 1 kanalının resmi internet sitesi üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'un Maç Merkezi sayfasında da karşılaşmanın canlı anlatımı okuyucularla paylaşılacak.

UEFA Uluslar Ligi turnuvasının formatı: Grup birinciliği durumunda ne oluyor?UEFA Uluslar Ligi turnuvasının formatı: Grup birinciliği durumunda ne oluyor?

Kerem Aktürkoğlu

HAKEMLER

Serhiy Boiko (Hakem)

Dmytro Zaporozhenko (1. Yardımcı Hakem)

Sergii Prystupa (2. Yardımcı Hakem)

Anatoliy Abdula (Dördüncü Hakem)

Luca Pairetto (VAR)

Mauro Galetto (AVAR)

UEFA, Faroe Adaları Türkiye maçının saha içi hakemlerini Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan, VAR ve AVAR'ını da İtalya'dan atadı.

TÜRKİYE A MİLLİ FUTBOL TAKIMI ADAY KADROSU

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Türkiye'nin Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı maçların aday kadrolarını belirledi. İlk listede Borussia Dortmund'dan Salih Özcan da kendine yer bulmuştu.

Fakat Özcan'ın ani sakatlığından ötürü aday kadroda değişikliğe gidildi ve Tolga Ciğerci ile İsmail Yüksek'e davetiye gönderildi. Millilerin güncel aday kadrosu şu şekilde:

KALECİ: Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Uğurcan Çakır

SAVUNMA: Onur Bulut, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Rıdvan Yılmaz

ORTA SAHA/FORVET: Cengiz Ünder, Yunus Akgün, Berkan Kutlu, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Tolga Ciğerci, Kerem Aktürkoğlu, Serdar Gürler, Enes Ünal, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz