Türkiye Dominik Cumhuriyeti Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'ndaki 3'üncü maçını Dominik Cumhuriyeti ile oynayacak. Peki, Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Dominik Cumhuriyeti Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman?
Türkiye Dominik Cumhuriyeti Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman?
GİRİŞ 27.09.2022 12:28 GÜNCELLEME 27.09.2022 12:28

EuroVolley 2021 turnuvasında yarı finali görerek Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'na doğrudan bilet alan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bir üst tura kalabilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Gruptaki ilk maçını Tayland ile oynayan Filenin Sultanları, ikinci randevusunda Güney Kore ile karşılaştı. Millilerin üçüncü maçındaki rakipleri ise Dominik Cumhuriyeti. Peki, Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

TÜRKİYE DOMİNİK CUMHURİYETİ MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye ile Dominik Cumhuriyeti arasındaki Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B Grubu 3'üncü maçı, 28 Eylül Çarşamba günü saat 18:30'da başlayacak.

Bu karşılaşmaya Polonya'nın Gdansk kentindeki Ergo Arena ev sahipliği yapacak. 11 bin 409 kişi kapasiteli mekanda mücadeleyi Türk ve Dominikli taraftarlar kendilerine ayrılan yerlerden takip edecek.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Binlerce voleybol tutkununun adeta iple çektiği Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı, TRT Spor YILDIZ kanalında ekrana gelecek.

Kadın voleybolu

Ayrıca TRT Spor YILDIZ kanalının resmi internet sitesi üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI KADROSU

Simge Aköz (Libero)

Cansu Özbay (Pasör)

Saliha Şahin (Smaçör)

Hande Baladın (Smaçör)

Meliha İsmailoğlu (Smaçör)

Elif Şahin (Pasör)

Meryem Boz (Pasör Çaprazı)

Eda Erdem (Orta Oyuncu)

Ayçin Akyol (Orta Oyuncu)

Derya Cebecioğlu (Smaçör)

Zehra Güneş (Orta Oyuncu)

Aylin Acar (Libero)

İlkin Aydın (Smaçör)

Ebrar Karakurt (Pasör Çaprazı)

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz