Sivasspor Ballkani maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 3'üncü maçında temsilcimiz Sivasspor, evinde Ballkani ile karşılaşacak. Peki Sivasspor Ballkani maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, PassoLig maç bilet fiyatları!

Sivasspor Ballkani maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!
Sivasspor Ballkani maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 03.10.2022 13:15 GÜNCELLEME 03.10.2022 13:15

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sivasspor, G Grubu'ndaki 3'üncü maçında Kosova ekibi Ballkani ile sahaya çıkacak. Son olarak Süper Lig'de Hatayspor'a yenilen Kırmızı-Beyazlılar, Avrupa'dan alacakları galibiyetle moral bulmak istiyor. Hatırlanacağı üzere temsilcimiz, Cluj'u yenerek moral depolamış ve 4 puana çıkmıştı. Peki Sivasspor Ballkani maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Bu hafta hangi maçlar şifresiz? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ndeki şifresiz maçlar!Bu hafta hangi maçlar şifresiz? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ndeki şifresiz maçlar!

SİVASSPOR BALLKANİ MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimiz Sivasspor ile Ballkani arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı, 6 Ekim Perşembe günü saat 19:45'te oynanacak. Sivas'ın evi Yeni 4 Eylül Stadyumu bu müsabakaya ev sahipliği yapacak. 

HANGİ KANALDA?

Futbol tutkunlarının merakla beklediği Sivasspor Ballkani karşılaşması, TV8.5 kanalında ekrana gelecek. Ayrıca bu kanalın resmi internet sitesinde de maç yayını yapılması bekleniyor.

Rıza Çalımbay

Müsabakanın canlı anlatımı ve son dakika gelişmeleri de TÜMSPOR adresi üzerinden okuyucuyla buluşacak. TV8,5 kanalının uydu ve frekans bilgileri için aşağıdaki içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz.

TV8,5 Uydu ve Frekans Bilgileri 2022 Güncel AyarlarTV8,5 Uydu ve Frekans Bilgileri 2022 Güncel Ayarlar

PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI

Sivasspor Yönetimi, Ballkani ile oynayacakları müsabakanın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Fiyatlar şu şekilde:

  • VIP ALT: 180 TL

  • MARATON ALT: 50 TL

  • MARATON UST: 50 TL

  • GUNEY ALT (OSMAN SEÇİLMİŞ): 30 TL

  • GUNEY UST (OSMAN SEÇİLMİŞ): 30 TL

Bilet satışları maç gününe kadar internet üzerinden ve PassoLig şubelerinden yapılacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz