Fenerbahçe AEK Larnaca maçını şifresiz veren kanallar: UEFA Avrupa Ligi!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, 3'üncü maçında AEK Larnaca'yı ağırlayacak. İşte Fenerbahçe AEK Larnaca maçını şifresiz veren yabancı kanallar ve karşılaşmaya dair son gelişmeler.

Fenerbahçe AEK Larnaca maçını şifresiz veren kanallar: UEFA Avrupa Ligi!
Fenerbahçe AEK Larnaca maçını şifresiz veren kanallar: UEFA Avrupa Ligi!
GİRİŞ 05.10.2022 22:00 GÜNCELLEME 05.10.2022 22:00

Dünyanın en çok takip edilen futbol organizasyonlarından UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan yeniden başladı. Turnuvaya B Grubu'ndan dahil olan Fenerbahçe de 3'üncü karşılaşmada kapılarını Güney Kıbrıs ekibi AEK Larnaca'ya açacak. Futbolseverler ise, Fenerbahçe AEK Larnaca maçını şifresiz veren kanalları araştırıyor. Sarı-Lacivertliler bu mücadelenin biletlerini satışa sunarken, biletlerin tamamı günler içerisinde tükendi. Diğer taraftan müsabakanın EXXEN platformu üzerinden izlenebileceği biliniyor. İşte, temsilcimizin kritik randevusuna dair son gelişmeler!

FENERBAHÇE AEK LARNACA MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Arena Sport 4 HD BiH

Arena Sport 4 HD Serbia

Arena Sport 6 HD Croatia

beIN Sports MENA Xtra 1 HD

Blue Sport 16 HD

Cosmote Sport 7 HD

Cytavision Sports 3 HD

M+ Liga de Campeones 9

RMC Sport Live 6

Sport TV3 Portugal HD

TSN Malta 3 HD

ViaPlay Baltic HD

ViaPlay Finland HD

ViaPlay Iceland HD

ViaPlay Norway HD

ViaPlay Poland HD

ViaPlay Sweden HD

UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden Fenerbahçe AEK Larnaca maçını şifresiz yayınlayacak kanallar paylaşıldı. Ancak yukarıda yer alan kanallardan bazılarının bölgesel ve ulusal çapta yayın yaptığını hatırlatmakta fayda var.

Jorge Jesus

FENERBAHÇE AEK LARNACA MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Futbol tutkunlarının haftalardır adeta iple çektiği Fenerbahçe AEK Larnaca maçı, EXXEN uygulaması üzerinden ekrana gelecek. Akıllı TV, telefon; bilgisayar ve tablet üzerinden kullanılabilen aplikasyona dair daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz. Bunun dışında karşılaşmanın canlı anlatımı ve son dakika gelişmeleri TÜMSPOR sayfası üzerinden okuyucularla paylaşılacak.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

HAKEMLER

Chris Kavanagh (Hakem)

Daniel Cook (1. Yardımcı Hakem)

Harry Lennard (2. Yardımcı Hakem)

Robert Jones (Dördüncü Hakem)

Peter Bankes (VAR)

Jared Gavan Gillett (AVAR)

UEFA'nın resmi internet sitesinde, Fenerbahçe AEK Larnaca maçında görev alacak hakemler açıklandı. Karşılaşmanın saha içi hakemleriyle VAR ve AVAR'ı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan (FA) atandı.

İsmail Yüksek

B GRUBU PUAN TABLOSU

Rennes: 4 Puan

Fenerbahçe: 4 Puan

AEK Larnaca: 3 Puan

Dinamo Kiev: 0 Puan

Temsilcimizin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi AEK Larnaca hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz.

AEK Larnaca nasıl bir takım?AEK Larnaca nasıl bir takım?

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz