Samsung'un yeni telefonunu uçakta yasakladılar

Tayland'ın 3 büyük havayolu şirketi Samsung Galaxy Note 7’nin uçaklara ve bagaj kısmına konulmasına yasak getirdi

Samsung'un yeni telefonunu uçakta yasakladılar
Samsung'un yeni telefonunu uçakta yasakladılar
GİRİŞ 11.09.2016 23:38 GÜNCELLEME 11.09.2016 23:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tayland’ın en büyük havayollarından olan Bangkok Airways A.Ş. bugün yaptığı resmi açıklama ile, şarj kısmında sorun bulunduğu ifade edilen Galaxy Note 7 akıllı telefonlarının uçak içine ve bagajlara konulmasının yasaklandığını duyurdu. Bangkok Airways’den sonra Air Asia, Thai Airways ve Singapur Airlines güvenlik gerekçesiyle bu model telefonların uçuşlara getirilmesini yasakladı.
 
Bangkok Airways operatörleri, yasağın Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) ve ABD Federasyonu Havacılık Yönetimi’nin (FAA) hatalı bataryalardan kaynaklanan patlama raporlarının ardından verildiğini belirtti.
 
 

YORUMLAR 2
  • Erhan Türüdü 7 yıl önce Şikayet Et
    samsung büyük itibar kaybetti.bu hata sadece note 7 satışlarıyla sınırlı kalmaz.her sene bir amiral gemisi mutlaka biri hata yapacaktı bu da samsunga nasip oldu.yalnız batarya konusunda iphonelar da çok iyi değil.bu hata en çok başta sony olmak üzere huawei ve asusa yarar
    Cevapla
  • Aşağılayan 7 yıl önce Şikayet Et
    Vay vay vay... Elektronik bilginiz harika. Peki neden piyasada sizin ürettiğiniz bir telefon yok? Yoksa, siz üretecektiniz de, devlet zorluk mu çıkarıyor?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı