FIFA 2019 ne zaman çıkacak? Oyunun çıkacağı tarih belli oldu mu?

FIFA 2019’un çıkmasına aylar kala oyun severler tarafından nefesler tutulmaya başladı. Her yıl geleneği bozmayan EA Sports, FIFA 19’u bu yıl da Eylül ayında mı satışa sunacak? İşte detaylar...

FIFA 2019 ne zaman çıkacak? Oyunun çıkacağı tarih belli oldu mu?
FIFA 2019 ne zaman çıkacak? Oyunun çıkacağı tarih belli oldu mu?
GİRİŞ 04.06.2018 17:09 GÜNCELLEME 04.06.2018 17:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oyun severlerin heyecanla oynadığı FIFA oyunu, her yıl yenilikler sunarak karşımıza çıkmaya devam ediyor.  Geçen yıl piyasaya çıkan FIFA 18’de büyük iyileştirmeler görmüştük. Bu yıl da yeniliklerle karşımıza çıkacak olan FIFA 2019 oyun severleri heyecanlandıracak türden gibi görünüyor. FIFA 2019’da, FIFA 18 gibi Frostbite motoru tarafından çalıştırılacak. Peki FIFA 2019 bu yıl ne zaman çıkacak? Ne gibi yenilikler olacak?

FIFA 2019 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Geleneği bozmayan EA Sports, her yıl yaptığı gibi bu yıl da FIFA 2019’ Eylül ayında piyasaya sunması bekleniyor. Fakat bazı kaynaklardaki söylentilere göre oyunların satılmayacağı, üyelik sistemi ile kullanıcıları ile buluşturulacağı yönünde. EA Sports’un CEO’su Andrew Wilson’un yaptığı bir röportaj sırasında firmanın yıllık oyun üretme döngüsü modelini bırakıp, üyelik modeline geçilebileceğini söyledi. Yani bu sisteme geçilirse her yıl para verip oyun almak yerine, belli bir ücret karşılığında (muhtemelen oyun parasına) üyelik sistemi ile 365 gün aktif sistem yer alacak.

NINTENDO SWITCH’DE OYNANACAK!

Oyun hakkında henüz çok net bir bilgi olmamakla beraber FIFA 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarının yanında Nintendo Switch de yer alacak. Yani FIFA ailesine yeni bir oyun konsolu da eklenecek.

YORUMLAR 1
  • Rasim 5 yıl önce Şikayet Et
    Cox gozel yaxsdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış