WhatsApp QR kod ile arkadaş ekleme dönemi

WhatsApp, resmi sosyal medya hesaplarından yeni özelliklerini bir video ile paylaştı. Görüntülü aramalar, hareketli çıkartmalar ve QR kod taraması gibi özellikler yakın bir tarihte kullanıma sunulacak.

WhatsApp QR kod ile arkadaş ekleme dönemi
WhatsApp QR kod ile arkadaş ekleme dönemi
GİRİŞ 02.07.2020 09:34 GÜNCELLEME 02.07.2020 09:34

Facebook tarafından satın alındıktan sonra büyük bir değişim gösteren WhatsApp, yeni özelliklere kavuşuyor. Özellikle arkadaş ekleme ve görüntülü arama kısımlarına büyük bir güncelleme geliyor.

WhatsApp’a QR kod özelliği

WhatsApp uygulamasında bir kişiyi eklemek için rehberinizde olması gerekiyordu. Ancak yeni güncellemeyle birlikte arkadaş ekleme olayı çok daha basit bir hale geldi. WhatsApp’ın paylaştığı videoda QR kod ile kişi ekleme özelliği görülüyor. Kullanıcılar ekleyeceği kişinin WhatsApp QR kodunu okuttuktan sonra direkt olarak mesajlaşmaya başlayabiliyor.

 

 

 

 

Video görüşmelere kolaylık

Mesajlaşma uygulamasının koronavirüs sürecinde en çok kullanılan özelliklerinden biri haline gelen video arama kısmında da bir değişiklik söz konusu. Video sohbetlerde bir katılımcıya basılı kaldığınızda tam ekrana geçebiliyorsunuz. Grup sohbetler için ayrıca direkt olarak video arama seçeneği de geldi.

 

 

 

 

 

WhatsApp Web karanlık moda kavuştu

WhatsApp’ın masaüstü ve web versiyonlarına artık karanlık mod getirildi. Ayrıca klavyeye yeni animasyonlu çıkartmalar da eklendi. Bu güncellemenin önümüzdeki günlerde tüm platformlar için yayınlanması bekleniyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda