Apple Card ile fatura ödemesi yapılabilecek

Apple’ın geçtiğimiz yıl hizmete sunmaya başladığı Apple Card yeni özelliklere kavuştu. Apple Card için açılan bir internet sitesi ile kullanıcılar fatura ödeme gibi işlemleri de buradan yapabiliyor.

Apple Card ile fatura ödemesi yapılabilecek
Apple Card ile fatura ödemesi yapılabilecek
GİRİŞ 03.07.2020 14:35 GÜNCELLEME 03.07.2020 14:35

Apple, kendi ödeme hizmeti Apple Card’ı geçtiğimiz yıl tanıtmış ve kullanıma açmıştı. Apple kullanıcılarına Wallet uygulaması üzerinden ödeme işlemlerinde kolaylık sağlıyordu. Ayrıca teknoloji devi Apple Card’ın bankalar tarafından verilen kredi kartlarından daha avantajlı olduğunu da savunmuştu. Şimdi de Apple Card için bir web sitesi açıldı.

Tüm kredi kartı işlemlerinizi bir siteden yönetin

Apple Card için oluşturulan web sitesi, kullanıcıların iPad ve iPhone'lara duyduğu ihtiyacı azaltıyor. Ancak bu kullanıcıların Wallet olmadan Apple Card kullanabilecekleri anlamına gelmiyor. Apple Card için oluşturulan web sitesi sadece, kredi kartınızla ilgili detaylı bilgilere erişmenizi kolaylaştırıyor ve ödeme yapmanızı sağlıyor.

Apple Card ile fatura ödemelerinizi yapabilirsiniz

Apple Card sahipleri, oluşturulan web sitesi üzerinden kredi kartı harcamalarını, bakiyelerini ve geçmiş fatura ekstrelerini takip edebiliyor. Ayrıca kullanıcılar, bu portal aracılığıyla fatura ödemelerini de yapabiliyor. Bu sayede en azından bazı işlemler, Apple Wallet'a duyulan ihtiyacı ortadan kaldırdı. Apple, oluşturduğu web portalı ile Apple Card kullanıcılarının daha iyi bir deneyim yaşayacaklarını belirtiyor.

 

 

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü